i co nie kupisz gry bo nie ma photomoda ? XD
przecież jest tryb zdjęciowy -.-
Jakby ktoś pytał, najszybszym autem na początek to ten ford, potem brz, a na końcu civic... Ale ten diesel w fordzie mi nie pasuje, a brz znudził, a kosiara nie dla mnie :v
Przecież on nigdy nie miał diesla z tego co mi się wydaje xd
Raczej żaden Mustang nie miał diesla :) brałem raz udział w konkursie na zlocie Mustangów i było pytanie "jakimi paliwami napędzane były Mustangi?" i gościu sekundę przede mną powiedział że na benzynę i wygrał koszulkę :(
Świat by się skończył chyba jakby do Mustanga kiedykolwiek diesla władowali...
Kajzer, o jakiego diesla ci w końcu chodzi?
mustang foxbody ten czerwony na początku
Zdaje się, że żaden Mustang nie miał diesla pod maską :) nawet teraz w Europie :D
Idealnie nie za długo nie za krótko :D
Metacritic 71/63 (PS4/XONE).
Szału nie ma.
po co się sugerujecie recenzjami skoro graliście w bete ? recenzje są dla tych którzy nie mieli żadnej styczności z grą :P i pamiętajcie że recenzja jest to subiektywna ocena JEDNEJ osoby więc moim zdaniem to pomyłka że takie coś istnieje np ja oceniam gre 11/10 a ktoś inny powie że nie podoba mu się deszcz i da ocenę 7/10 :P
Recenzja to subiektywna ocena jednej osoby, która się na tym zna, natomiast wynik na metacriticu to średnia z kilkunastu recenzji pochodzących od osób, które się znają. Jest to już dość miarodajne, w szczególności kiedy raczy się do tego przeczytać co konkretni recenzenci mają do powiedzenia na temat gry, a w tym przypadku dowiadujemy się, że poza tym co od początku wiadomo było, że będzie źle pozostał problem z AI znany z bety, oraz pojawiły się duże na PS4 a koszmarne na XONE problemy techniczne.
Co do AI to będzie patch do tego , dajcie im czas gra wyszła dzisiaj , a twórcy zapewniali że nie będzie dopracowana odrazu i pojawią się w najbliższym czasie patche aby grę w pełni usprawnić , trzymajmy ich za słowo.