Jak to nie? Na gameplayach ta droga między Burnwood a dzielnicą znajdującą sie przed South Port prowadziła pod wieżowcami... Takie odnoszę wrażenie. A zresztą, skoro na mapie z bety napis "Royal Park" znajdował się nad niedostępnym obszarem, a o RP jest mowa w artykule o mapie, to i tak się cieszę, że prawdopodobnie będzie jeszcze dodatkowe dostępne miejsce do jazdy :D
Pamiętam ze coś było że ludzie chcą centrum ? To w becie w końcu było to centrum ?
Nie, nie było. To co masz aktualnie na screenach, to jest to, co prawdopodobnie będzie w pełnej wersji gry ;)
Gdyby była taką mapa kozacka jak ten koleś zrobił , lotnisko mi sie marzy
Na jednym hiszpańskim chyba filmiku, który został już zdjęty przez EA (ale pobranym przeze mnie ^^) widać, że jadąc jedną drogą zaznaczoną na pomarańczowo (czyli chyba drogą szybkiego ruchu) mija po lewej i prawej mnóstwo wieżowców. Z kolei na minimapce nie było zaznaczonych żadnych innych uliczek (czyli dróg koloru białego)
No to źle myślałeś ;) Gościu jedzie trasą łączącą Burnwood i Royal Park :) I to nie jest tunel tylko droga ma takie wysokie "ogrodzenie" (mury) zapewne po to, aby nie było widać niedoróbek w centrum z wieżowcami ;)
Zobaczymy jak to będzie w pełnej wersji .. coś musi ważyć to 16GB skoro wiemy że będą to auta to można się łudzić żę będzie to właśnie większa mapa , bo nie wydaje mi się zeby aż tyle ważyły eventy i cutscenki.
Pisałem już ze 3 razy. Ostatnimi czasy dość powszechne w betach jest kompresowanie plików audio dla zoptymalizowania wagi downloadu, podczas gdy pełna wersja ma rozpakowane pliki by zwiększyć wydajność (oszczędzić zasoby, które byłyby wykorzystane na rozpakowanie skompresowanych plików). Podejrzewam, że tak jest tez w tym wypadku.
Możliwe. Dowiemy się już za około 2 tygodnie :)
Dla mnie okładki są najładniejsze jak najczystsze... Z dodatkowych elementów tylko PEGI, logo firmy i koniec :( o ile ilość nagród tego NFSa jeszcze rozumiem, to za co Rivals dostał 15, a już w ogóle MW '12 18!!! ;)
MW'12 był bardzooo udany moim zdaniem , mapa świetna , samochodów było chyba z 80 + DLC , online tez mega spoko. Dużo bym dał aby wyszedł remaster na PS4
Nie off-topuj
/Radzio
Samochodów było 48. MW to była zła gra, starajmy się o niej zapomnieć.
Na całe szczęście EA nie zamierza wydawać remasterów bo jest przecież postępowe ;D
Nie off-topuj
/Radzio
Gdyby dali multi z dyktaturą jak w MW '12to by było super... A tak pewnie w AllDrive znów będzie demokracja i random z randomem nie będzie jeździł, tylko znajomi, co się wcześniej umówili albo grają z czatem głosowym będą fajnie grać. No ale coż...
Co to jest ten caly AllDrive ? Wytlumacz mi ktos dokladnie po swojemu i zwieźle , prosze :P
To jest taki super innowacyjny system, który w teorii ma zacierać granice pomiędzy singleplayerem a multi. ma działać w ten sposób, że niby grasz sobie sam, ale jesteś podłączony do sesji z innymi graczami, którzy mogą np dołączyć do Twojego wyścigu kiedy są w pobliżu.
W praktyce alldrive nie działa.