A mnie zastanawia jedna rzecz jaki będzie max lvl ??
Co do DLC terenu (było omawiane w innych tematach) to mi się nie chce wierzyć, że Royal Park będzie niedostępny, może inne obszary będą jako DLC, ale centrum powinno być chyba od premiery... Mam nadzieję :D
Mapa faktycznie zdaje się mała. Nie mogę pogodzić się z tym, że nie wjedziemy do centrum VB. :(
Kajzer Royal Park to chyba centrum
Zapewne robi jako "tło". Jest sporo podobnych obszarów na mapie. Nie wiem łudzę się, że w finalnej wersji dostaniemy centrum miasta i właśnie dadzą nam pojeździć po takich terenach, ale to nierealne. :(
DLC zawierające dodatkowy teren na mapie to głupota totalna, ale to EA więc wszystkiego można się spodziewać...
Chodzilo mi o platne dlc. Jezeli bedzie darmowe to nie mam nic przeciwko.
nie wiem czy wy wiecie, ale ja wiem jak jest rozwiązany zachód/noc/świt.
Bodajże na takich terenach poza miejskich <coś ala północne camdem beach w mw> jest jaśniej, taki świt. W kanionach w takim razie jest zachód. A w miastach jest noc. Ja będę się kręcił po za miastem bo ta noc niezbyt ładna :/
W becie byla glowna strona ze snapshotami? Jak wygląda menu po którym sie poruszamy i ocenia sie snapshoty?
^ Była, menu jest spoko, przejrzyste. Masz tam zakładki ze swoimi snapami, najbardziej lubiane i coś tam jeszcze było.
lepiej śmiać :P
ja czytalem ze są strefy czasowe
Zapewne w finalnej wersji będzie to lepiej zrobione, chociaż w kanionach było dobrze.