Spoilery fabularne? Bez przesady. Ja myślę, że ta beta nie będzie oferować nic ponad to co widzieliśmy w demie z gamescomu.
Szczerze najlepiej jakby udostępnili właśnie to demo dla wszystkich.
Co do spojlerow w becie the crew byl zawarty początek fabuly dlatego obawy xd.
Czego się przejmujesz? W TC dali kawałek fabuły zapodany od samego początku gry, to nie było w żaden sposób wyrwane z kontekstu, więc nie wadziło. Tutaj też mogą początek wrzucić, tylko, żeby nie był taki długi, a później dać wolną rękę by pobawić się tuningiem <3
@Down:
Najwyżej oddasz mi klucz na PS4 :D
Ja sie zapisalem i na Xbox i na PS4 choć nie mam i nie wiem co zrobić by nie było ze sie dostane a nie mam :v
Ciekawe czy w becie będzie edytor vinyli :P
Bety są zwykle bardzo okrojone, wydaje mi się, że zrobią coś na kształt przyszłego dema :)
Pecetowi fani zawiedzeni. Premiera na PC przeniesiona na wiosnę 2016 celem zniesienia ilości klatek na sekundę, optymalizacji, itd. Quo vadis, EA? Jakbym drugie Ubi widział.
No i co? Spojlery wszędzie info o nowościach wszędzie a PC będzie znalo już calo fabule i nie będzie sensu gry...
Need For Speed będzie zawierał masę DARMOWYCH DLC!!! :D Płatne na razie nie są planowane. Na konsolach gra będzie działać w 30 klatkach na sekundę. Ventura Bay ma mieć 2 razy więcej DRÓG (a nie powierzchni miasta, bo byly wątpliwości) niż Redview County. Nie będzie Split screenu. Istnieje szansa, że ręczna skrzynia biegów i obsługa kierownic dojdzie w późniejszej aktualizacji gry.
1. Lepiej mieć te 60fps
2. Przynajmniej nie będzie bugów
3. Ma być lepsza grafika - chyba nie można lepszej
4. Chcą zrobić porządne multi
5. Fabuła znana od podszewki...
W temacie opóźniania premier gier mam Wam do powiedzenia dwie rzeczy. Poczytajcie sobie co bardzo utrudnia tworzenie gry na konsole w stosunku do wersji na PC, podpowiedź - słowo na "O". A zanim zaczniecie dalej obrzucać nowego NFS-a Asasynami i innymi Watch Dogsami sprawdźcie sobie jakie były skutki kiedy EA ostatnio opóźniło premierę gry. Tak, powstał Dragon Age Inkwizycja.
A ku przestrodze poczytajcie jeszcze o wypchniętym na siłę najnowszym pecetowym Batmanie i przypomnijcie wspaniały launch Battlefield'ów 3 i 4.
powinni dać bete PC dla 100k osób na origin...
Taka ciekawostka - beta startuje 5 października :)
Tylko dostań się do bety. ;(
Beta na razie obejmie tylko konsole :(
Może origin też... Bądźmy dobrej myśli, i tak nie dadzą :v
Jutro trailer o samochodach i tuningu ;) Wiem też, że w październiku dowiemy się więcej o SNAPSHOT :) Z resztą... w październiku muszą wszystko ujawnić xD