Na 90% podejrzewam, że będą, ale przecież to ułatwienie nie było w poprzednich częściach promowane jak np. Boosty w NFS World. Jak ktoś na Origina nie wszedł, to mógł w ogóle nie wiedzieć o istnieniu takich pakietów.
We wrześniu miało być o tuningu a tymczasem Ghost ujawnia muscle cary. Jestem bardzo ciekawy o zobaczymy na zwiastunie :)
To pewnie przegapiłeś, że najnowsze Camaro i najnowszy Challenger znajdą się w grze ;)
Poza tym Mustang Boss stary... był przecież pokazany czarny przód.
Dlaczego? Właśnie super, że spoiler będzie wpływał na docisk i na przyczepność :D Zarąbiście :D
Ze spoilerami dobry pomysł. Siła docisku.
Hiro - WŁASNE GRAFIKI? O CHOLERA. Ciekawe czy będzie narzędzie do tworzenia ich.
Jakby można własne grafiki robić, to bym zrobił na nowym z28 malowanie inspirowane maską Zardonica, które narysowałem już x czasu temu xD
Co się będzie dziać, żeby noc nie wchodziła w dzień? Załóżmy, że będę grał nieprzerwanie kilka godzin we free roam bez żadnych zadań i jak to rozwiążą aby noc trwała cały czas w tym czasie?
Może coś z "safehouse" :v Albo słońce nie będzie wychodzić za horyzont
Może wieczór na początku gry, noc w środku a poranek na koniec fabuły :P ? A na multi cały czas noc xD
Tja, fabuła na 1 dzień :v
Dlatego niezbędne jest DLC z trybem dnia i czuję w moczu, że takowe się pojawi w końcu teraz NFS ma wychodzić w odstepie dwóch lat, więc troche dodatków będzie :D
Nie ma takich informacji, że NFS ma wychodzić co 2 lata ;) Poza tym takie DLC jest naprawdę mało prawdopodobne :P
Pamiętajcie, że nowy NFS nie może być IDEALNY, bo następne części mogłyby być tylko gorsze :P Dlatego np. cykl dnia mogą zostawić na kolejną odsłonę :)
Idealny NFS idealnym NFSem, ale myślę, że DLC będą. Oby tylko ich zawartość była przyzwoita.
Slyszalem kiedys w wywiadzie typka z Ghost, ze sie teraz nastawiaja na 2 letni cykl wydawnictw, czyzby cos sie zmienilo? Dla mnie to dobry pomysl, wiadomo ze wiecej czasu to lepszy wykon i lepsze pomysly, a tez dochodzi czynnik oczekiwania u graczy co teoretycznie rzutuje na lepszej a na pewno nie gorszej sprzedazy tytulu niz rok w rok ;D