Oby, tak jak pisze Radzio, nie było samych gotowców czy coś w tym stylu :P
[movie=youtube]80XKHY4trOI[/movie]
Super gameplay. W końcu jakiś ogarnięty gracz. Na nagraniu widać dużo możliwości tuningu i spory kawałek miasta.
W menu widać snapshot gallery :)
Wygląda obłędnie, szkoda tylko, że śmigał w nocy, a nie w dzień :P
W ogóle będzie cykl dobowy, czy tylko pogoda ma ulec zmianie?
Nie będzie żadnego cyklu dobowego. Z tego, co Radzio mi mówił, jazda dowolna będzie tylko i wyłącznie w nocy. Cykle pt. zachód i wschód Słońca uświadczymy zapewne tylko podczas jakichś misji - takie moje przypuszczenia. Myślę, że do przeskoczenia tej pory dziennej użyte zostaną po prostu przerywniki.
ja myślę że będą 3 rodzaje naklejek, małe naklejki, naklejki na cały samochód i gotowe zestawy które będą trudne do odblokowania, albo te gotowe zestawy będą dostępne tylko i wyłącznie żeby pokazać co i jak.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Pytanie co teraz zrobić z życiem!? Oczekiwanie na gamescom zakończone, już po... Co robić? Jakieś targi są sierpień/wrzesień?
Eurogamer Expo
Mam nadzieję, że tam Ghost się pojawi :) W 2013 roku byli razem z NFS Rivals - pokazali nowy trailer i dużo informacji.
Targi odbędą się w dniach 24-27 września ;)
To już po rozpoczęciu roku szkolnego... Kurde, trzeba wyczekać najgorsze, by doczekać się najlepszego.
Dokladnie ;) Oglądałem najnowszy gameplay i jestem zachwycony OGROMEM możliwości tuningu! :D Hype nadal rośnie, mimo że na ten moment nie mam na czym odpalić NFS xD Jednak jest nadal wiele rzeczy nieujawnionych i niedomówionych; powinni juz coraz więcej ujawniać informacji. Na Expo liczę na porządny gameplay ;)
Faktycznie, tuning tutaj powala :)
Markus nie skłamał - w nowym NFS będzie połączenie modelu jazdy przyczepnego z blackbox i driftowego z criterion...
i nasze auta będą miały nitro. :D co było prawie pewne, ale no cóż. :P
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
To nie było prawie pewne, to było w 1000% pewne; nitro pojawiło się już na pierwszym gameplay'u, tym na E3 :P
Kajzer - ten model jazdy możemy w sumie modyfikować. Szkoda, że nie ma tej lekkości z autami jak w U2 - bo widać, że cały czas czuć bardzo masę auta - ale z drugiej strony... to dobrze. Tylko wiecie - łatwiej będzie nam wygrywać wyścigi jadąc na pełnym gazie i driftując, bez hamowania.
Opcje dobierania części są mega rozbudowane. Coś czuję, że każdemu tuningującemu w nowym NFS podskoczy średnia tunera - prawie każda opcja tuningowa dobrze wygląda.
Np. na drift attack dać suwak na drift :)
Jeśli chodzi o ostatnią ikonę, mam 3 pomysły:
1. Losowanie części (gra nam sama wybierze body, felgi itd.).
2. Gotowe pakiety, w których wszystko jest od jednego producenta (czyli, że będzie można zrobić całe RKTBNY do Subarki za pomocą 1 kliknięcia).
3. Najlepsze pakiety ze Snapshot'a włącznie z malowaniem (coś jak dzielenie się malowaniami do aut w FH2).
//EDIT
4. pomysł - zmiana napędu/silnika (znowu jak w FH2, znowu, ale ta gra to obecny prekursor ścigałek :P ), tak, aby można było przerobić Focusa RS (jeżeli się w ogóle pojawi) na tylnonapędówkę, by można nim było driftować.
Fajnie by było jakby twórcy oddali nam w ręce funkcje tworzenia własnych winyli :D