Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed 2015 - ogólnie

Ostatnia aktualizacja 9 lata temu
Allure
Allure 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Oby, tak jak pisze Radzio, nie było samych gotowców czy coś w tym stylu :P
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 9 lata temu
[movie=youtube]80XKHY4trOI[/movie]

Super gameplay. W końcu jakiś ogarnięty gracz. Na nagraniu widać dużo możliwości tuningu i spory kawałek miasta.
W menu widać snapshot gallery :)
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Allure
Allure 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Wygląda obłędnie, szkoda tylko, że śmigał w nocy, a nie w dzień :P
W ogóle będzie cykl dobowy, czy tylko pogoda ma ulec zmianie?
Siekierka
Siekierka 
Mistrz
Dodano 9 lata temu
Nie będzie żadnego cyklu dobowego. Z tego, co Radzio mi mówił, jazda dowolna będzie tylko i wyłącznie w nocy. Cykle pt. zachód i wschód Słońca uświadczymy zapewne tylko podczas jakichś misji - takie moje przypuszczenia. Myślę, że do przeskoczenia tej pory dziennej użyte zostaną po prostu przerywniki.
i.imgur.com/xWDZwKE.png
Anoax
Anoax 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
ja myślę że będą 3 rodzaje naklejek, małe naklejki, naklejki na cały samochód i gotowe zestawy które będą trudne do odblokowania, albo te gotowe zestawy będą dostępne tylko i wyłącznie żeby pokazać co i jak.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Pytanie co teraz zrobić z życiem!? Oczekiwanie na gamescom zakończone, już po... Co robić? Jakieś targi są sierpień/wrzesień?
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 9 lata temu
Eurogamer Expo
Mam nadzieję, że tam Ghost się pojawi :) W 2013 roku byli razem z NFS Rivals - pokazali nowy trailer i dużo informacji.
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Danio
Danio 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Targi odbędą się w dniach 24-27 września ;)
dragmaster
dragmaster 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
To już po rozpoczęciu roku szkolnego... Kurde, trzeba wyczekać najgorsze, by doczekać się najlepszego.
Danio
Danio 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Dokladnie ;) Oglądałem najnowszy gameplay i jestem zachwycony OGROMEM możliwości tuningu! :D Hype nadal rośnie, mimo że na ten moment nie mam na czym odpalić NFS xD Jednak jest nadal wiele rzeczy nieujawnionych i niedomówionych; powinni juz coraz więcej ujawniać informacji. Na Expo liczę na porządny gameplay ;)
Allure
Allure 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Faktycznie, tuning tutaj powala :)
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Markus nie skłamał - w nowym NFS będzie połączenie modelu jazdy przyczepnego z blackbox i driftowego z criterion...
Anoax
Anoax 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
i nasze auta będą miały nitro. :D co było prawie pewne, ale no cóż. :P
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Truskawek
Truskawek 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
To nie było prawie pewne, to było w 1000% pewne; nitro pojawiło się już na pierwszym gameplay'u, tym na E3 :P
i.imgur.com/M9YlJ3c.jpg
Siekierka
Siekierka 
Mistrz
Dodano 9 lata temu
Kajzer - ten model jazdy możemy w sumie modyfikować. Szkoda, że nie ma tej lekkości z autami jak w U2 - bo widać, że cały czas czuć bardzo masę auta - ale z drugiej strony... to dobrze. Tylko wiecie - łatwiej będzie nam wygrywać wyścigi jadąc na pełnym gazie i driftując, bez hamowania.

Opcje dobierania części są mega rozbudowane. Coś czuję, że każdemu tuningującemu w nowym NFS podskoczy średnia tunera - prawie każda opcja tuningowa dobrze wygląda.
i.imgur.com/xWDZwKE.png
Truskawek
Truskawek 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu

Cytat

Siekierka napisał(a):
Tylko wiecie - łatwiej będzie nam wygrywać wyścigi jadąc na pełnym gazie i driftując, bez hamowania.

Wydaje mi się, że trzeba będzie korzystać z tych "suwaków" z rozwagą; na kręte, ciasne tory/sprinty/próby driftu stosować model jazdy preferujący poślizgi, na szybkie, proste spirnty/próby czasowe bardziej "przyklejoną do podłoża" charakterystykę auta.
i.imgur.com/M9YlJ3c.jpg
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Np. na drift attack dać suwak na drift :)
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 9 lata temu
Jak już mówiłem demo jest mocno ograniczone. Pragnę zwrócić uwagę na jeden szczegół. Na ostatnich gameplayach pod ikonką pędzla kryła się możliwość zmiany lakieru. Jednak na oficjalnym gameplayu z E3 widzimy co innego:

s5.ifotos.pl/img/huehuepng_wqsnane.png

Myślę, że o tuning wizualny (vinyle) nie musimy się martwić.
I zostaje jeszcze ostatnia, szósta ikonka po prawej stronie.

Edit// Twitter rozwiewa wszystkie wątpliwości

Cytat

Need for Speed:
we'll be talking more about paint and design next month.
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Truskawek
Truskawek 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
Jeśli chodzi o ostatnią ikonę, mam 3 pomysły:
1. Losowanie części (gra nam sama wybierze body, felgi itd.).
2. Gotowe pakiety, w których wszystko jest od jednego producenta (czyli, że będzie można zrobić całe RKTBNY do Subarki za pomocą 1 kliknięcia).
3. Najlepsze pakiety ze Snapshot'a włącznie z malowaniem (coś jak dzielenie się malowaniami do aut w FH2).

//EDIT
4. pomysł - zmiana napędu/silnika (znowu jak w FH2, znowu, ale ta gra to obecny prekursor ścigałek :P ), tak, aby można było przerobić Focusa RS (jeżeli się w ogóle pojawi) na tylnonapędówkę, by można nim było driftować.
i.imgur.com/M9YlJ3c.jpg
L
laster 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
Fajnie by było jakby twórcy oddali nam w ręce funkcje tworzenia własnych winyli :D
s22.postimg.org/vf8skoxxd/1909794_527986330708158_2152424573541035210_n.jpg
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.