Ja nie kupuję, nie pyli mi się ;) kupiłem podstawkę i niczego nie żałuję :) może żałuję że gra najlepiej nie chodzi ale to już kwestia kompa i optymalizacji, a nie dodatkowej zawartości :)
Chore są te ceny na originie, a ten upgrade to jakiś obrzydliwy żart. Apeluję byście tego nie kupowali.
Czekam na 350z, RX8 i 370z
No, teraz nabieram nadziei na poszerzenie carlisty ;)
[movie=youtube]Rxxw0TbSUG4[/movie]
Ogólnie to pozdrawiam z pod asfaltu bo te bugi doczytów są straszne :(
Nie da się grać - ostatni eddie challenge, ciężki jak cholira i te bugi jeszcze... 22km
Ostatni wyścig tak samo z bugami, na autostradzie szczególnie.
Na accessie się nic nie działo, a po premierze zmieniało tylko .exe do gry?
[movie=youtube]nzasXdg5Dhw[/movie]
[movie=youtube]tssSjDDhMLc[/movie]
No, hot rody były tworzone do uzyskiwania wysokich prędkości i przyspieszeń, może to taka cicha wiadomość że dragi nadchodzą? :D
Drift Hot Rodami XD
Auta te zostały stworzone do dragów... (Chyba.)
Miasto klimatycznie też do nich nie pasuje, musieli by dodać dzielnice w klimatach XX wieku
Mi osobiście hot-rody nie kojarzą się z nielegalnymi wyścigami ulicznymi, no ale ok :) choć po obserwacji tego, że prawie nikt nie jeździ nimi w The Crew, sądzę, że w NFSie nie zdobyłby aż tak wielkiej popularności :)
Zaraz dostaniesz warna za 3 posty jeden pod drugim. Radzę edytować ;)
A, że Ghost myśli nad powiększeniem garażu wiadomo od jakiegoś czasu.
Skoro pre orderowcy mogą pobrać NFSa 11 marca, a Origin Access jest 10 marca, to kiedy accessy mogą pobrać?
Ja mam właśnie bękę z tych co się ekscytują, że będzie 4k i 60 fps, a potem w 90% przypadków takich agentów po momencie pierwszego odpalenia nagle albo milkną, albo są żale, że 'gra jest słaba, znowu EA dało $%^&', bo zapomnieli że PC ma swoje wymagania aby uciągnąć taką grafę UHD, a im odpaliło ledwo na średnich, nie wspominając że o tych 60 klatkach mogą pomarzyć. Zawsze tak jest z pecetowcami :)
Oj, Kajzer naprawdę skończ już. Aby NFS wyglądał i działał lepiej niż na PS4 musisz złożyć komputer za 4 tysiące.