Kaniony są inspirowane Carbon'em, więc to żadne zaskoczenie. :P
Nowy screen na
www.needforspeed.com link
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Czemu jutro? Czemu nie dziś? :)
Bo mam też własne życie i inne zajęcia niż nfszone ;)
/Radzio
Można przecież spersonalizować tablicę rejestracyjną, niczym w MW2012 i Rivals ;)
link
link
link
Te zdjęcia powinny znaleźć się w albumie na fanpage.
P.S. Nie ma ich tam, sprawdzałem.
Edit. Chciałem stworzyć kompozycje tapet z tymi wszystkimi screenami, ale muszą być wszystkie.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Nie powinny się znaleźć i się nie znajdą. Tylko ten pierwszy się nadaje (bo mam go w hd). Reszta jest brzydkiej jakości, małej rozdzielczości albo są to screeny z trailera.
Ale są to oficjalne screeny, powinny się one tam znaleźć. Co z tego ze mała rozdzielczość? To są screeny z Need for Speed 2015, a ten album jest o tych screenach, więc gdzie problem? Kogo obchodzi mała rozdzielczość kiedy jest to oficjalny screen?
Ale nie jesteś administratorem i nie będziesz o tym decydował. Koniec dyskusji.
/Radzio
Dobra, rozumiem, ale co w tym złego i trudnego by dodać tam parę screen'ów? Nikt się nie będzie o to czepiał...
Chcemy oferować rzeczy wysokiej jakości, poczekamy aż będą w większej rozdzielczości i wtedy dodamy te zdjęcia do albumu. Stawiamy na jakość, nie ilość :)
Następny gameplay z GC:
[movie=youtube]nFmP-X7cUho[/movie]
Widać kilka detali customizacji "Konika" :3
Neko Nyaa...
Chyba udało mi się rozgryźć jak sprawią żeby czas nie wyglądał dziwnie. Myślę, że czas będzie indywidualny dla każdej osoby i np.: jak wyjdziemy o wicie to nie będzie nocy do puki nie wejdziemy i nie wyjdziemy znów do kryjówki.
Wiecie co jeszcze przyuważyłem? W nowym NFS'ie będziemy zdobywać doświadczenie w postaci reputacji, tak jak w Carbon'ie, reputacja była potrzebna, by się dalej. Nie wiem jak wy, ale mi się zdaje że oni tworzą drugiego Carbona, z inna historią, inna grafika, innymi autami i miastem. od strony techncznej są bardzo podobne, kaniony, tuning itp.
Odkryłeś Ameryke, powiadam xD
System tuningu niby ma być podobny do Carbona. Więc pewnie te kilkanaście/dzieścia warstw nam dadzą... Albo po prostu naklejki nakładamy jak np. w U2.