Chyba wszyscy go kojarzą z Carbona :) Fajnie, że Ghost zadbał o takie smaczki - szykuje nam się najlepsza część NFSa w historii?
No nie gadajcie że będziemy mieli utwór z głównego menu w Carbon'ie. Pięknie ktoś to ujął w komentarzach "No way 0_0" Grając wczoraj w Carbon'a na wersji 1.2 i bez cutscenek, bo ktoś zawalił, zauważyłem, że Carbon ma dużo cech nowego NFS'a, a raczej nowy NFS ma dużo cech Carbon'a i to więcej niż Underground 2. Już obecność kanionów i policji, choć kulejącej na to wskazują, nawet tuning był lepszy w Carbonie, a do tego ten utwór. Już nie wspominając, że mamy ikonę ekip, a tylko w jednej części NFS'a mieliśmy ekipy. Dodatkowo Ekstrak stworzył utwory tylko do Carbon'a. Gdzie nie spojrzeć, tam podobieństwo.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Szykuje się najlepsza część serii <3.Mam nadzieje że tylko optumalizacją będzie dobra. #ArkhamKnightUczUczyUczy
EA raczej jakiś drastycznych problemów z optymalizacją nie ma, chociaż spodziewam się, że pecetowcy i tak dostaną jakąś porcję skandalicznych bug-ów oraz blokadę fps xd
Na twitterze piszą że we Francji, UK, Nowej Zelandii wersja deluxe będzie tylko w formie digital więc raczej w PL także tak będzie - chyba że im pieniążków zabraknie xD.
Ps. O której godzinie ma być ten przesył z gamescomu ? O 5 czy 10 rano ?
Neko Nyaa...
A skąd masz informacje, że o 5? xD Będzie o 10 ;)
Nie - chodziło o to że coś przeczytałem na twiterze ale to pewnie dla innej strefy czasowej czy cuś - zapominałem że to w Niemczech będzie, a nie w USA ... Błąd mego mózgu xD
Neko Nyaa...
To nie screen tylko zdjęcie ze stanowiska gamescom xD Oprócz BMW mają tam też niebieskie Porsche ;)
Dokładnie tak :P Mój błąd.
Teraz wejde trochę w temat tunningu. Przezentuje sie świetnie mamy do wyboru mnóstwo możliwości personalizacji naszego auta ale nie wiemy co z vinylami. Narazie możemy zauważyć wyłącznie gotowe warstwy np. na samochodzie Magnusa czy Blocka ale co z znanym nam dobrze vinylworkiem ? Czy będzie możliwość nalozenia kilku warstw vinyli tak jak w u2 czy będą dostępne tylko gotowe warstwy?
pauza - Radzio raczej tak :P. Dużo osób uznawalo to za minus Rivals'a wiec mysle ze teraz dadzą normalna opcje pauzy.
Mówiłem, że demo będzie to samo co podczas E3 :D Ten typ co gra to jakiś bot xD
Hahahahahah. Masz racje Radzio. :D Wiecie co? Niepokoi mnie to odbijanie się samochodu od budynków itp. Mam nadzieję, że nie będzie tego w finalnej wersji gry, bo się załamię. Już te drifty mnie dobijają. :P Serio uważam, że mogliby zmienić model jazdy w tej grze na taki bardziej Undergroundowy. Chociaż jest lepiej niż w MW'12 gdzie auto po prostu prowadziło się jak skuter wodny. :P Mam wielką nadzieję na to, iż "Duszki" mnie nie zawiodą w tym roku.
Ale zainteresowanie to też kwestia popularności YouTube'a. W ciągu ostatnich pięciu lat wyniki oglądalności wzrosły dwukrotnie.