Ekstremalne sporty? Hmm... może być ekstrawagancko, ale zależy jakie. ;)
Łoo... Jestem ciekaw jak gry będą wyglądać na Frostbite 4. *.* Do rzeczywistości grze brakuje paru szczególików, ale myślę, że silnik dałby radę to zrobić. Jedyną przeszkodą są komputery przeciętnego gracza niestety. :( Jak myślicie Frostbite 3 czy CryEngine 3?
Ja w pracy będę musiał oglądać :D
Akurat wstaje o 10, więc spoko xD
Będę musiał wolne wziąć :D
A ja na dzień przed ich konferencją wracam do domu :D
Gdzie oglądać transmisje ?;p
Postaramy się, aby transmisja była dostępna na nfszone ;)
A ja nawet wolnego brać nie muszę :D
[movie=youtube]GbgTyBbzuOQ[/movie]
Koleś mówi o ciekawej rzeczy. Na pewno kojarzycie co to snapchat a część z Was na pewno korzysta z tej aplikacji. W Need for Speed mają się pojawić snapshot'y - w trakcie jazdy w wyznaczonych miejscach automatycznie będą nam się robić zdjęcia i udostępniać na platformie NFS Network. Im więcej polubień tym więcej dostaniemy reputacji.
Brzmi to całkiem interesująco, ale czy jest w tym ziarno prawdy? Trzeba czekać do gamescom :)
Hek, to by było naprawdę fajne, w końcu może nie będzie ryżu w NFS'ie, bo każdy będzie chciał się do tej "elity" załapać :D
W kwestii wielkości mapy: przejazdówka w Most wanted ma ok. 22 km, a trasa naokoło Redview to niecałe 50 km. Jeśli mapa ma być 2 razy większa niż w Rivals to i tak szału nie będzie, bo objedziemy ją naokoło w kwadrans (samochodem o osiągach Porsche 918 Spyder). Nie mam jeszcze porównania do GTA V, ale jak dorwę mapę w domu, to zobaczę jak to wygląda i jaki procent tego świata znajdzie się w NFS.
A może chodziło im o 2 razy powierzchnię mapy i dadzą gęsta mapę?
Mapa z MW2012 nie porywała swoimi rozmiarami, ale przez swoją gęstość dróg sprawiała, że nie nudziła się szybko i niejednokrotnie poznawaliśmy ją na nowo, odkrywając to kolejno nowe smaczki. Mapa z Rivals jest większa od tej z MW2012, a jak wiemy, Ventura Bay ma być aż 2 razy większa od Redview. Ja jestem spokojny o rozmiar mapy ;)
Ja się też o mapę nie boję :v ta w rivals/mw2012 jest większa chyba od mw2005 z carbnonem (nfs world)... Co do ogółu - boje się tylko o grafikę... Czy na mojej 960 pójdzie ultra xD
Z mapą nie będzie problemu. Będzie 2 razy większa od tej w Rivals, a będzie zawierać miasto. Może objechanie jej dookoła nie będzie czasochłonne, ale za to będziemy mogli zająć się jej "wnętrzem" - dzięki ciasnym, gęsto rozłożonym, zakorkowanym uliczkom nie powinno nam zabraknąć miejsca na ucieczkę przed policją lub pokonywanie kolejnych oponentów w wyścigach :)