Jestem ciekawy jak będzie wyglądał cykl dnia. Przypuśćmy, że zaczynamy o 2 w nocy i z czasem robi się 5 rano (świt) co wtedy? Musimy uciec do kryjówki i dzień przeskoczy nagle do nocy? xD
Nie będzie cyklu dnia. Będzie pewnie ciągła noc. Albo jak nie dojedziesz do kryjówki przed świtem to będzie bombardowanie atomowe :p
Wiemy, że nie będzie cyklu dnia i nocy, ale bardzo zastanawia pora dnia screena z BMW - jest zbyt jasno.
No właśnie o to mi chodzi - nie będzie doby i nie będzie ciągłej nocy jak w UG i C. Więc co się stanie, gdy wyjdzie słońce? Przecież nie zrobi się nagle noc z powrotem xd
Mam w HD ;) Zaraz opublikuję :) Super to wygląda!
/ Gotowe :D
Ja myślę że dzień będzie, albo tylko na początku gry, albo po prostu jest dzień na potrzeby screenów. dowodem jest to że tylko w kanionie (przynajmniej na oficjalnych screenach) i myślę że tak się będzie zaczynać NfS... w kanionie... o świcie lub zmierzchu... Jak słyszałem BMW mamy dostać od samego początku w rozszerzonej wersji NfSa... i to tez może być nawiązanie.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
To teraz kolejne pytanie - jak oni zainicjują przejście ze wschodu słońca, do jego zachodu? :P
Może pora dnia będzie w jakiś sposób zależna od postępu w fabule? Bo nie wyobrażam się, żeby słońce miało wzejść do pewnego stopnia a potem od razu zajść xd Trochę jak nie na Ziemi, tak to mogłoby w Battlefroncie wyglądać :D
W cut-scenkach. W dowolnej jeździe będzie ciągle noc.
Zaczynamy grę wczesnym wieczorem a kończymy fabule rankiem :D
Dodałem na naszym facebooku 4 nowe screeny ;) Nie wnoszą one nic nowego więc nie nadają się na newsa :)
Dobra, powiem tak. Z którym gościem z Ghosta masz kontakty? xD
A może Radzio to jeden z najlepszych hakerów na świecie? Nie pomyślałeś o tym? :P
Ekstrak zawsze robil za ost :o
Chwila chwila, ekstrak robił utwory do kanionów w carbonie