Ja tylko pisze, co mi się wydaje i snuję nowe podejrzenia xD A nuż okaże się to prawdą. Trzeba jakoś sobie umilić czas do Gamescomu ;)
Oprócz tego, że to jest prawdopodobnie ostatni NFS z Porsche na wyłączność, to też 2 ikony są fanami Porsche ;)
Jeśli chodzi o Skyline'a R34, to prawdopodobnie ujawił się on już w trailerze, bodajże w tej 37 sekundzie gdy jest mowa o ekipie. ;) Zaraz przed kamerą znajduje się maska charakterystyczna dla wersji Nismo. Mogę się mylić, ale większość znaków na niebie i Ziemi na to wskazuje :P
Tak swoją drogą, jak wyobrażacie sobie rolę tych ikon, które tak dobrze nam przybliżył Radzio? :D Ciekawie by to wyglądało, gdyby jedna z nich była naszym wrogiem, na przykład przedstawiciel ścieżki "bezprawie". Innym moglibyśmy spróbować zaimponować. I tak na początek poznalibyśmy ikonę "ekipy", z którą byśmy razem jeździli. Przed Blockiem możnaby zaimponować driftami, zaś w zamian po wygranym pojedynku dostać jakiś specjalny setup driftowy. Magnus Walker - jako że prędkość, to może dominując w próbach prędkości (błagam, aby one się pojawiły, to był najlepszy tryb MW i Carbona <3 )? A niestety z Nakai-Sanem mam problem... :D Może powróci "visual rating", który dawałby dodatkowe punkty do reputacji (coś a'la sponsorzy w GRID)... A potem jego rola działałaby tak jak Samanthy w UG1 - jakieś time-triale, najlepiej z przeszkadzającą policją, w zamian za unikalne części, tak, to by było coś :3 No ale wiadomo, to są tylko domysły, jak to będzie wyglądać, zobaczymy w listopadzie :P
A maskę ma bardzo podobną do Nismo... Faktycznie, mój błąd :P
W Need For Speedzie możemy też się spodziewać ogromnej liczby modeli BMW ;) Oprócz publicznej deklaracji miłości dla niemieckiej marki na stronie NFS, dziś na Facebooku i Twitterze wrzucono fotkę przypominającą o 30-leciu modelu M3.
Z niecerpliwością czekam na jakąś Mazdę, załaszcza rx-7 i mx-5. A jeszcze co do egzotyków, to raczej na pewno pojawi się GT-R :D
Z samochodów japońskich chciałbym Nissana Silve, Nissana Skyline'a, Toyote Suprę i Mazde RX-7 oraz Lansiarza EVO 9
Z egzotyków na pewno będą to Porszaki, w szególności czekam ew. na model 959 :)
Muscle car to oczywiście Plymouth Hemi Cuda. To moje takie ciche prośby do twórców :D
Ciekawe, czy pojawią się SUVy :D Taki pojedynek Macan'ów mających pod maską 650KM byłby epicki xD Marzy mi się jeszcze jakiś hot-hatch, ale to nie ta gra :(
Albo wyścigi turbodoładowanych tirów :D
Hot-hatche chyba raczej pewne, może nie będzie jakiegoś mega wyboru, ale wydaje mi się, że Focusa RS czy Golfa R nie powinno braknąć.
Ja osobiście po cichu liczę na motocykle w NFS. Wydaje mi się, że przyjęłyby się one zupełnie dobrze w nowym NFSie, ale pewnie nie ma na co liczyć xd
Nie powiem, motocykle mogłyby być bardzo ciekawe, ich tuning też by mnie zaciekawił :)
Taka alternatywa, albo zupełnie inna część kariery czy coś w tym stylu :)
Radon, czytałeś moje powitanie :P Albo hot-hatch Renault (Clio RS 200 EDC Trophy albo Megane RS, tutaj model nie ma znaczenia <3), albo żaden :P
Jeśli chodzi o motocykle, to tak, ale jako jakieś darmowe DLC/expand, żeby nie wadziły w fabule. Albo, tak jak tu napisał yolomj, oddzielny wątek fabularny :)
Jeżeli będzie spora możliwość tuningu, preferował bym jako hatcha, Hondę Civic, albo jak tu Truskawek napisał, Meganke :D
Tylko czy do Meganek robili jakiekolwiek body? Niestety, nigdzie czegoś takiego nie udało mi się znaleźć...
No też nie kojarzę. W sumie, ta Meganka bardzo podobna jest do tego Sciona z okładki :p no chyba że mi się autka porąbały :D
Na motory nie liczcie. To juz byłaby zbyt duża kontrowersja, NFS ma teraz wypracować spójny image, a nie znowu rozszerzać się na kilka podgatunków. Nie wspominając o tym, że wprowadzenie motocykli to też ogromny zasób czasu i kosztów. Na okładce jest Subaru BRZ, ale to są bliźniacze modele :P
Może EA wyda następną grę wyłącznie o jednośladach :p taka odmiana mała, dla odświeżenia :)
Możliwe, ale nie będzie to Need for Speed ;) Chociaż mysle, że będzie to w dalszej przyszłości; na razie Criterion pracuje nad ekstremalnymi sportami, co tez może być ciekawe