Wyścigi napewno nie będą takie krótkie prawdobodobnie są to wyścigi stworzone specjalnie na potrzeby dema. Przypominam że ma ono ograniczenie czasowe więc nie można było sobie pozwolić na 4-3 minutowy wyścig prawda?
Ryan, model prowadzenia chyba będzie się dało ustawiać, ktoś to pokazał już tutaj na forum. ;) Poza tym i tak jest dużo lepszy, widać przy tym Mustangu, że czuć bardzo masę auta i twardo nim rzuca. Wtedy tym BRZ dużo lżej rzucało.
Uff... To dobrze:)
Szkoda, że takiego dema nie upublicznią. Wystarczyłoby do sprawdzenia jak się miewa gra i jak chodzi na sprzęcie. EA mówiła całkiem niedawno, że zamierza wrócić do publikowania dem, ale zmian w tym kiedunku nie widać :(
Może na na angielskim profilu nfs na twiterze zapytacie o sprawy dotyczące dema?
Oficjalnie potwierdzono na twiterze że Deluxe będzie tylko digital w Europie itd. -.- ... To ile osób będzie brało deluxe w preorderzr ? Te 220zł odstrasza ale gra jako "VIP" kusi :3
Neko Nyaa...
Ja i tak biorę pudełkową bo tak.
1. Cena
2. Lubie mieć pudełko ^.^
3. Nie chce deluxe, nie chce przyśpieszaczy gry, (lepsze auto)
4. Zainstaluję z płyty, mniej czekania w porównaniu do pobierania.
Na dema trochę poczekamy. Być może mają jeszcze kilka asów w rękawie, a dema zepsuły by niespodziankę?
Mnie cena nie interesuje, gdyby wyszła kolekcjonerka za 500 zł, brałbym w ciemno.
Oto kilka słów od samego Marcusa Nilssona dotyczących image'u nowego NFS w rozmowie z Videogamerem:
Inspiracja dla tej gry nie pochodzi z żadnej konkretnej części Need for Speed. Tak, mamy tam nocne wyścigi rodem z Underground, ale już na przykład przerabianie samochodów bardziej przypomina modyfikacje z Carbona. System sterowania jest natomiast wzorowany zarówno z tych bardziej przyczepnych części tworzonych przez Black Box, jak i tych bardziej driftowych, tworzonych przez Criterion. I teraz mamy model jazdy, które łączy te dwa w jeden.
Co o tym sądzicie? Według mnie naprawdę biorą sobie do serca opinie graczy ;) Fajnie, jakby wróciło Autosculpt xD O neonach możemy najprawdopodobniej zapomnieć.
te 2 w 1 może być niegłupie, jak to dobrze zrobią.
Mi się zdaje, że Criterion po prostu wprowadził drift z Carbona na normalne ulice i go trochę zmodyfikował. xd Ta kamera akcji tez mi przypomina tą kamerę z driftu na Carbonie i osoby które na to narzekają, uwierzcie mi, to bardzo pomaga.
Chciałbym żeby te dema trwały przynajmniej 15 min, chociaż przydałoby się i z 30 min, by pokazać normalne wyścigi.
P.S. nie tylko w tej części są wyścigi które trwają minutę, a wy się czepicie, że są. ;)
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Dema trwają krótko bo było by w c**j czekania w kolejce :v
To że są limity to bardzo dobrze, byłem na zeszłorocznym PGA i ludzie bez zmian pykali w nowego wtedy AC i Forzę Horizon 2, nie dało rady dojść do stanowisk a co dopiero zagrać.
To wygląda jak las z ori'ego xDDD
Hmm... Ken Block na swoim Fanpage Facebookowym udostępnił screen'a z nowego NFS'a.
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów