Ja gdzieś czytałem z oficjalnych źródeł, że gliny będą w mieście tylko, a na szosach itd ich nie będzie. I policja będzie łatwa, bo było to bolączką (moją)
Oby tak to wyglądało. Chciałbym w ogóle, by z jazdą dowolną było jak w World - policja owszem jest, ale rusza do pościgu tylko jak do niej dobijesz. I fajnie byłoby, gdyby można było wjechać do kryjówki podczas pościgu i tam przeczekać. Nigdy nie lubiłem nachalnej policji w jeździe dowolnej.
Potwierdzone info. Policji dużo będzie w centrum miasta - w kanionach prawie w ogóle.
Tak, policja będzie reagować tylko po złamaniu prawa np. przekroczenie prędkości.
Właśnie chodziło mi o ten system z Rivalsa. Nie chcesz pościgu? Chowasz się. Zawsze się bardzo stresowałem gdy musiałem czekać przez minutę na Cooldown i ciśnienie skakało, gdy jakiś radiowóz mnie wtedy wykrył.
Nie ma uszkodzeń pojazdu? Jak dla mnie bajka. Wystarczą te otarcia i rysy z Carbona.
Jeśli chodzi o ten system ucieczek z Rivalsa, to ja bym go wolał troszkę pomieszać z innymi częściami. Jest cooldown na ucieczkę (jak w MW '05), ale nie ma tych "kryjówek" przyspieszających go (patent z MW '12). W momencie, gdy zgubimy gliny możemy spokojnie dalej śmigać, pod warunkiem, że nie zauważą naszego kolejnego wykroczenia; moglibyśmy za jednym z radiowozów przepisowo jeździć, ale nie zacznie nas on gonić.
Czy uszkodzeń nie będzie na 100% tego nie wiem, w każdym razie na rozgrywkach nie ma żadnego wskaźnika co do tego.
Ja widziałem tylko wygiętą maske :P
Markus gdzieś mówił że policja ma być nie natrętna
Hiro - wygięta maska to uszkodzenia wizualne, my mówiliśmy o uszkodzeniach mechanicznych :P
Aha :P
Mechanicznych raczej na 100% nie będzie. Ewentualnie coś typu MW'05.
[movie=youtube]hGIiPAL1y9k[/movie]
Widać bardzo fajnie mapę. No i nie ma już żadnych wątpliwości - nie ma pauzy :D
No w końcu połączenie sieciowe jest wymagane non-stop, to było już raczej oczywiste :P
Mam info, że Ventura Bay ma być podzielone na 6 dzielnic. Obszar wersji demo obejmuje około połowy jednej dzielnicy (podobno) :D Miasto będzie ogromne :D
A kaniony też mają być jedną z tych dzielnic, czy będzie to odrębny, dodatkowy teren?
Co do MC:LA - te dzielnice były malutkie. Obszar z dema NFS 2015 był większy od kilku dzielnic z Midnight Club.
Podczas jazdy ta mapa z dema wydawała się sporo większa...
Świetnie to wygląda :D Ciekawe, w którym miejscu kończy się Ventura Bay? Myślicie, że tamten most i te kaniony za wodą to też nasze miasto?