Pory dnia zbyt gwałtownie przechodziły. Po za tym nie zauważyłem błędów :) A jeśli dobrze pamiętam to i w Rivals zdarzały się nagłe zmiany oświetlenia xd
Wygląda tragicznie, ale nie rzuca się szczególnie w oczy w trakcie gry i w sumie działa. Wątpię żeby to zmienili, nie wyobrażam sobie jak inaczej mogliby to rozwiązać.
Radzio - w Rivals gwałtowne zmiany oświetlenia występowały tylko na starych konsolach.
Wow wow wow!!! Odpisali mi na Twitterze! ;) Mała rzecz, a jak cieszy xd A więc wtrąciłem się do rozmowy, gdy na pytanie o splitscreena, Ghost odpowiedzieli, że skupiają się na efekcie HD na pełnym ekranie. Zapytałem więc, czy jest szansa na dodanie splitscreena w przyszłości. Odpisali mi, że nic w tej sprawie jeszcze nie ogłosili i legendarne już "stay tuned!". Miło, że nie odrzucają tego aspektu i nadal jest nadzieja, że zostanie kiedyś do gry dodany.
Ile kanionów... I LOTNISKO?
Edit: teraz jak się przyglądam, to na mapie bety narysowane drogi pokrywają się z zdjęciami "satelitarnymi", a te nowe drogi nie pokrywają się z widokiem satelitarnym, a przynajmniej tak mi się wydaje. Szczególnie to lotnisko (bo co to innego mogło by być?) jest niepokrywające się z otoczeniem. Ogólnie wygląda to w miarę prawdopodobnie, oprócz tego lotniska :)
Panowie mam pytanie, czy gra będzie miała wsparcie dla kierownic? Wiecie coś o tym?
Może wprowadzą w jakiejś aktualizacji, bo dużo osób o to błaga, coś w ten sposób pisali na Ćwierkaczu.
Nie wyobrażam sobie gry w to na kierownicy, twórcy pewnie sami byli zaskoczeni prośbami graczy o dodanie takiej opcji xd
A ja wyobrażałem :) w nfsa mam zamiar grac na kierce bo to wygodne, nawet przy arcade.
Sterowanie padem nie jest do końca łatwe a co dopiero kierownicą xd Nowy NFS to ostatnia gra jaką polecił bym do kierownicy :P
Wyłączenie silnika pomaga podczas cooldownu, identycznie jak w MW2012.
I w kanionach nie będzie policji , oraz można zapłacić aby przestały nas gonić
O tym już mówili wcześniej, a o silniku niekoniecznie ;)
A jak działa to z silnikiem bo już nie pamiętam , schowam się gdzieś , wylacze silnik i wtedy jest cooldawn szybszy ?
Dokładnie - zaparkuj gdzieś auto, wyłącz silnik, a cooldown będzie Ci szybciej leciał ;)
Czyli jednak Royal Park będzie dostępny? ^^ a nie tylko przejazd pod nim :D tak zrozumiałem, czytając tego newsa.
W sumie to ja też nie wiem jakoś nie jasno jest to opisane , proponuje pisać na Twitterze docelowo czy bedzie mozna jezdzic w centrum , ja już napisałem :P
Jaki macie problem z tym Royal Park, bo nie rozumiem? To nie jest to centrum z wieżowcami, o którym mówiliśmy w temacie o becie ;)