Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Need for Speed 2015 - ogólnie

Ostatnia aktualizacja 9 lata temu
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 9 lata temu
Pory dnia zbyt gwałtownie przechodziły. Po za tym nie zauważyłem błędów :) A jeśli dobrze pamiętam to i w Rivals zdarzały się nagłe zmiany oświetlenia xd
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Radon
Radon 
Mistrz
Dodano 9 lata temu
Wygląda tragicznie, ale nie rzuca się szczególnie w oczy w trakcie gry i w sumie działa. Wątpię żeby to zmienili, nie wyobrażam sobie jak inaczej mogliby to rozwiązać.

Radzio - w Rivals gwałtowne zmiany oświetlenia występowały tylko na starych konsolach.
Danio
Danio 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Wow wow wow!!! Odpisali mi na Twitterze! ;) Mała rzecz, a jak cieszy xd A więc wtrąciłem się do rozmowy, gdy na pytanie o splitscreena, Ghost odpowiedzieli, że skupiają się na efekcie HD na pełnym ekranie. Zapytałem więc, czy jest szansa na dodanie splitscreena w przyszłości. Odpisali mi, że nic w tej sprawie jeszcze nie ogłosili i legendarne już "stay tuned!". Miło, że nie odrzucają tego aspektu i nadal jest nadzieja, że zostanie kiedyś do gry dodany.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 9 lata temu
Ktoś stworzył "rozszerzoną" wersję mapy Ventura Bay. link
Czy tylko według mnie powinna tak wyglądać oryginalnie? W ogóle to szacun dla gościa, który to zrobił :D
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 9 lata temu
Ile kanionów... I LOTNISKO?

Edit: teraz jak się przyglądam, to na mapie bety narysowane drogi pokrywają się z zdjęciami "satelitarnymi", a te nowe drogi nie pokrywają się z widokiem satelitarnym, a przynajmniej tak mi się wydaje. Szczególnie to lotnisko (bo co to innego mogło by być?) jest niepokrywające się z otoczeniem. Ogólnie wygląda to w miarę prawdopodobnie, oprócz tego lotniska :)
Dominik
Dominik 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
DLC pls.
Bazyl
Bazyl 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Panowie mam pytanie, czy gra będzie miała wsparcie dla kierownic? Wiecie coś o tym?
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 9 lata temu
Może wprowadzą w jakiejś aktualizacji, bo dużo osób o to błaga, coś w ten sposób pisali na Ćwierkaczu.
Radon
Radon 
Mistrz
Dodano 9 lata temu
Nie wyobrażam sobie gry w to na kierownicy, twórcy pewnie sami byli zaskoczeni prośbami graczy o dodanie takiej opcji xd
xKajzerGaming007
xKajzerGaming007 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
A ja wyobrażałem :) w nfsa mam zamiar grac na kierce bo to wygodne, nawet przy arcade.
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 9 lata temu
Sterowanie padem nie jest do końca łatwe a co dopiero kierownicą xd Nowy NFS to ostatnia gra jaką polecił bym do kierownicy :P
i.imgur.com/FrOlLrY.png
Danio
Danio 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Wyłączenie silnika pomaga podczas cooldownu, identycznie jak w MW2012.
P
Pepciorrek 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
I w kanionach nie będzie policji , oraz można zapłacić aby przestały nas gonić
Danio
Danio 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
O tym już mówili wcześniej, a o silniku niekoniecznie ;)
P
Pepciorrek 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
A jak działa to z silnikiem bo już nie pamiętam , schowam się gdzieś , wylacze silnik i wtedy jest cooldawn szybszy ?
Danio
Danio 
Zawodowiec
Dodano 9 lata temu
Dokładnie - zaparkuj gdzieś auto, wyłącz silnik, a cooldown będzie Ci szybciej leciał ;)
P
Pepciorrek 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
Dokładnie opisana mapa , a dokładniej dzielnice link
Gregi
Gregi 
Czempion
Dodano 9 lata temu
Czyli jednak Royal Park będzie dostępny? ^^ a nie tylko przejazd pod nim :D tak zrozumiałem, czytając tego newsa.
P
Pepciorrek 
Uliczny kierowca
Dodano 9 lata temu
W sumie to ja też nie wiem jakoś nie jasno jest to opisane , proponuje pisać na Twitterze docelowo czy bedzie mozna jezdzic w centrum , ja już napisałem :P
Radzio
Radzio 
Super Admin
Dodano 9 lata temu
Jaki macie problem z tym Royal Park, bo nie rozumiem? To nie jest to centrum z wieżowcami, o którym mówiliśmy w temacie o becie ;)
i.imgur.com/FrOlLrY.png
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot reply in this discussion thread.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.