Przecież Radon dokładnie wyjaśnił jak to wygląda. NFS nie ma photomode.
Gra wyścigowa bez trybu zdjęciowego to kpina :/ Tym bardziej kiedy mamy do czynienia z tak bogatą kustomizacją aut, a tyle osób pisało im o tym na instagramie :/
Ziomuś, zrozum, ta gra cały czas leci na multi, nie możesz zapauzowac żeby zrobić zdjęcie. Możesz wykonać zdjęcie w każdym momencie gry, bo możesz swobodnie poruszac kamerą. Tak samo możesz swobodnie poruszać kamerą w garażu, więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić zdjęcie swojego auta czy jakiegoś widoczku by się nim pochwalić. W trakcie trwania bety można było przez jakiś czas zobaczyć galerię snapshotów innych graczy, i widać było, że da się w tej grze wykonać fajne zdjęcie.
Nie widzę problemu zaaplikować tryb photo mode chociażby w garażu, tam gra się nie toczy i jest właśnie na pauzie co nie przeszkadza w wykonaniu fajnego shota jednej czy wszystkich furek :] Z tego co piszesz to wątpię, że da się zrobić takie screenshoty jakie pokazali ostatnio, to nie są zdjęcia wykonane tak prostą metodą jaka jest dostępna w grze.
Do bardziej artystycznych zdjęć trzeba poczekać na camhacka. Niestety do Rivalsa powstawał prawie 2 lata :(
Inverter, spokojnie - od czego mamy naród rosyjski?
Ale o co Wam chodzi skoro jest MNÓSTWO punktów widokowych ? Moim zdaniem photomode jest zbędny gdy mamy takie coś , te punkty są genialne , już się nie moge doczekać kiedy wszystkie je zwiedze :D
Co to w ogóle są te punkty widokowe? Raz przypadkiem wbiłem się na jeden, ale tak to je omijałem xd
Stajesz w pewnym miejscu , gdzie masz kamere ustawiona na jakiś fajny widok w VB , i wyglada to tak jak na tym screenie gdzie mamy GT-R'a na moscie , nie wiem czy widziałes
Zamiast czekać na camhacka to najprościej jest im spamować na twitterze, aby dodali taki ficzer, a wykręcanie się autologiem jest słabe bo ten autolog też denerwuje większość i przez niego nie można zatrzymać gry, te głupie naciski na funkcje społecznościowe są męczące, a co najlepsze najbardziej wciska je EA.
*all-drive
All-drive nie jest złym pomysłem, jedynie był źle zrealizowany w Rivals, w nowym NFS może jest lepiej, w becie ciężko było cokolwiek na ten temat stwierdzić.
Boże no nie dostaniesz photo mode i musisz z tym żyć. Od tego są te punkty widokowe. A i wątpię, żeby niedzielny gracz wykonał więcej "artystycznych" zdjęć niż 5 może? Zresztą co Ci tak na nim zależy?
Wszystko o aktywnościach pobocznych (znajdźki itp) w nowym artykule w dziale NFS 2015 :)
jak na razie gra waży 18,18 GB na Xbox one więc nie wiem kto wymyślił te 36 GB ??
Chyba chodzilo o to ze port na pc będzie tyle miał :V
A ja mam pytanie do tych, co grali w betę lub mają okazję poprzez EA Access - zawsze intrygował mnie tuning prowadzenia. Czy czasem Drift nie jest bardziej faworyzowany, w sensie, że nim będzie nam łatwiej wygrać wyścigi i lepiej pokonamy zakręty? Mamy nawet tryby gry robione pod Drift, więc czy Grip da nam jakieś "korzyści"? Grip nie da nam żadnych korzyści w Próbie Czasowej, bo prowadzeniem Drift możemy pokonać zakręty szybciej. Mam wrażenie, że Grip został stworzony w dużej mierze, aby zadowolić fanów ceniących model jazdy z Undergroundów czy Most Wanted 2005 (co oczywiście BADZO doceniam ;) ). A wygodniejsze i efektywniejsze będzie korzystanie z modelu jazdy Drift.
Ta gra jest nastawiona na latanie bokiem. W zasadzie nie wiem czy kiedykolwiek skorzystam z trybu Grip ponieważ, Subaru BRZ w tym trybie prowadzi się jak czołg. Nawet gorzej. Nie wiem jak reszta aut, bo nie zdążyłem przetestować.
co do driftu i gripu - nie mozna dawać w sumie automatycznych ustawień bo albo auto będzie jak czołg <masa auta> albo sie obracało caly czas i traciło prędkość. Trzeba samemu wykonać taką rzecz.
"Kolego", jeśli nie masz nic konkretnego do dodania od siebie oprócz prób przekonania do własnej racji i zdziwienia zdaniem i potrzebami innych to w ogóle nie odpowiadaj na komentarze, okejka?
Dla mnie photomode to must have i nie przekona mnie nikt, że to nie jest potrzebny ficzer bo swego czasu wygrywałem wiele konkursów na screenshoty z gry dzięki czemu wygrałem chociażby x klocka 360, a dwa po prostu to lubię tak jak wiele innych osób m.in. dzięki temu w innych wyścigówkach dla twórców problemem nie jest dodanie rozbudowanego trybu zdjęciowego, ''kolego''! Ogólnie to ta gra coraz bardziej pokazuje się z tym, że jest dla dzieciaków i młodzieży do 16 lat, do tego posty na oficjalnej stronie NFS też kierowane są stylem do takich graczy, masakra total a miałem nadzieję, że będzie coś dużo lepszego. Na przyszłość muszę pamiętać, żeby się nie napalać zbytnio, ale na szczęście nie jest to jedyna gra tego typu dostępna na rynku.