W Hot Wheels'ach bywały gorsze autka. Spier*****i sprawe.
To Camaro? Koszmar.. Toyota MR2 jest godna wydania tych 1750 boost. Gallarda jeszcze nie testowałem. Myślę, że się nie zawiodę.
//; Camaro choć bardzo brzydkie to pokuszę się o kupno tego pojazdu, chyba że będzie taka kosmiczna cena jak w CCX.
Camaro ma ponoć być za 20 000 bost.. Nie kupię go bo na CCX'ie się zawiodłem . ;/ i tak trzeba bosta doładować . ;]
PSN: benek8
Origin: benek8
Ja go wezmę jak będzie jako prezent przy zakupie SpeedBoostów. W innym wypadku nie będę na niego zwracać uwagi. Ja tam czekam na Road Runnera :)
Mnie on tak nie ciekawi za bardzo.. Ja teraz też czekam na ciekawszą ofertę , a nie na Clio. :| Ale camaro raczej nie będzie jako prezent , bo z tego co pamiętam to CCX'a nie było ..
Do gry dodano Chevrolet Camaro ZL1 "Elite". Na stronie kosztuje 13k SB, w grze nie sprawdzałem. Ale dlaczego Black Box ukatrupiło legendę ?
W grze kosztuje 12500$ SB. Black Box to dziwne studio. Robią wszystko, żeby spardolić robotę i kasę za to otrzymywać. Nie kumam ich polityki.
Kurde, 12500 bost, niby dużo, ale w porównaniu z CCX mało, może więc kupię i pościągam naklejki?
Chcesz kupić to Camaro - masz najgorszy gust na świecie. Kupiłem Gallardo Valentino Balboni Cop. Fajny samochodzik.
Down: No sorry, ale takie jest moje zdanie. Camaro "Elite" to NAJBRZYDSZY SAMOCHÓD JAKI KIEDYKOLWIEK WIDZIAŁEM.
Najciekawsze to raczej 2 albo ostatnie ujęcie według mnie :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Skoro to temat dyskusyjny to możecie mi powiedzieć jak zrobić , że w body nie ma spoilera? bo z tego co wiem to zawsze jest , a tu na zdjęciu w bmw widać , że jest istny brak loty.. Nieraz widziałem . że jest samo mocowanie do spoilera , a jego nie ma.. Nigdzie takiego body nie widziałem .. Chyba , że to jest wina mojego komputera , że nie wyrabia < co jest niemożliwe > i nie widać detali. ale to odpada bo w niektórych widać normalnie.
ArtMoney i podmieniasz auto na MR2 lub TT. A potem wstawiasz body bez spoilera lub ze spoilerem stockowym. Wiem, bo znajomy mi kiedyś tłumaczył, jak to zrobił (ma się te znajomości ^^).
@DOWN: No na pewno nie. Ja tylko to zresztą pamiętam ;).
...ale my nie popieramy hackowania (do pewnego stopnia) i nie wytłumaczymy tego krok po kroku, prawda? ;)
Plymouth Road Runner pojawił się u dilera za 1500 SB i jestem jednym z pierwszych posiadaczy tego genialnego auta ;).
Gwozdek - a jeśli w słusznej sprawie, to dlaczego nie? Przecież piractwem to to nie jest, bo chłopak musiał wyłożyć kasę, żeby za to M3 GTS zapłacić.
Rumunov - jednym z pierwszych? Phi, też mi wyróżnienie. PIERWSZYM, to tak, ale jednym z pierwszych to nic...
Tak mówisz? To dlaczego EA nie popiera tego typu oprogramowań?