Fake, fake, fake i jeszcze raz fake. Prawdopodobieństwo, że EA otrzyma licencje Ferrari jest bardzo małe. Równie dobrze moglibyśmy oczekiwać 50k SB za 1 zł. Zresztą, dziś jest Happy Fool Day, więc sam wiesz... ;)
Diablo <3
Musze skądś boosty wytrzasnąć, bo będę płakał, jak Diablo nie stanie w moim garażu:D
Wszystkie auta świetne. Hemi to po prostu auto wymagane. :)
911 GT2 to chyba w Most Wanted tylko była? Szkoda, że w Diablo nie ma spoilera - na pewno jeszcze drapieżniej by wyglądało.
Hemi Cuda <3 Muszę je mieć !
Było 911 GT2 w MW, ale tylko w Black Edition.
Ale Plymouth Barracuda, jak każdy samochód muscle (czyt. o wysokim zawieszeniu) ma płaskie koła po wewnętrznej stronie. ;/
Plymouth Hemi'cuda już u dilera, w cenie 1500 SB. Dzisiaj poza tym mamy Spot the Devs w godzinach 18-19 (Europa) i 19-20 (Ameryka). Devsi będa jeździć nieujawnionym doi tej pory autem T2, po takich miejscach, jak Time Square, Little Italy, Chinatown, Golf Course i Silverton. Do wygrania jest łącznie 75 kodów na auto, które się podczas Spot the Devs pojawi (50 od BB, 25 od de Vellisa).
A jak ich zauważę to gdzie mam wkleić zdjęcia? Na ich stronie w Facebooku?
Wysyłasz na tego e-maila: [mail][/mail] , w temacie wpisując Spot the Devs 6.
Podejrzewam że to będzie Lamborghini Diablo SV, ponieważ inne klasyki Lamborghini są tylko w T2.
No raczej na 100%. GT2 nie będzie, bo ma ceny bodykitów z T3. Podejrzewam, że Diablo zdetronizuje E30.
Oby, bo jest ładniejsze i szybsze:P
Ja po Spot the Devs zamierzam jechać z jednym z Devów, po całej imprezie zdam relację.
EDIT: Jednak się nie udało. Ale będę jutro jechał ze znajomym, który kupi go na 100%. Na całe szczęście może wygram, bo złapałem de Vellisa :P.