W tym tygodniu być może się pojawi kwietniowe auto IGC. W Ask Marc była mowa o jakimś tunerze, którego rzekomo mamy dostać. Obstawiałbym Nissana Skyline R32, Nissan 200SX lub Nissan GT-R R35 SpecV. Najpewniejszą opcją według mnie jest GT-R. Dlaczego? Spójrzcie na miesiące i Tiery do jakich są przyporządkowane auta. Styczeń - T3, Luty - T1, Marzec - T2, Kwiecień - T? Jakie są Wasze typy?
SpecV i R32 - wątpię, i to zdecydowanie. SpecV dopiero do niedawna jest u dilera, mimo, że prezentem do SB był chyba jeszcze w listopadzie (?). Wg. mnie najbardziej prawdopodobnym autem jest 200SX, ale mogą również przywrócić policyjną Silvię jako nowe auto za IGC. Poza tym dla De Vellisa i spółki, tunerem może być także Bentley "Niebieski Moloch", który siedzi od jakiegoś czasu w plikach, a jak dobrze wszyscy wiemy, miesiąc temu za IGC wszedł El Camino "Niebieski Moloch", więc wszystko jest możliwe. ;)
Ja obstawiam Bentley'a Continental Supersports Coupe "Niebieski Moloch", Bo w tamtym miesiącu dostaliśmy Chebrolet'a El Camino SS "Niebieski Moloch". A tunera dostaniemy w maju, i nim prawdopodobnie będzie Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec, ponieważ w maju podobno mają go ulepszyć.
Ale Skyline R34 już jest za IGC. Ja obstawiam na 200SX albo Skyline'a R32. Chyba te ciołki z BB się znają na autach Rumun ;]
I tu się mylisz. Gdyby się znali, Diablo i M6 byłyby w T3, a nie w T2 ;)
EDIT: Zniżka 40% na auta Elite z wyjątkiem Eclipse (czyli Camaro ZL1 i CCX).
Coś tak czuję że EA da znowu tą promocję gdzie za 11 złotych można było nabyć 50 tysięcy Boostów.
Ich za bardzo grzeje chyba z tymi SpeedBoostami ;x
Viper, powiedz mi tylko od kiedy uważasz Bentleya za tunera? o_O
A czy zawsze ufałeś BB ? Mogą zrobić to różnie.
EDIT: Koenigsegg CCX (wersja stockowa) wszedł do gry za 10k SB. Szczerze mówiąc, teraz ten samochód jest warty swojej ceny. Bynajmniej będziemy mieli coś lepszego od Pagani Zondy F, która też jest za 10k SB.
Teraz tylko czekać na promocję na niego i kupić. :3
EDIT: Panamera u dilera, w cenie 3k SB.
BMW M3 GTS "Ruska policja" został dodany do dilera.
Viper, uprzedziłeś mnie z tym wczoraj . ;D
To strona gdzie można znaleźć na jakiej trasie dropi ;)
Info z wczoraj: Wszystkie Nissany 350z zostały wycofane z dilera. Cel wycofania jest prosty: Poprawa osiągów auta.
Oby ją mocno poprawili aby była na 4-5 miejscu w T2 to by było super :D
Hmm... Dziwne, wycofali też wersję za IGC, czego przy usuwaniu aut z dilera nie robią...