De Vellis złapany i wysłany:P Teraz tylko czekać...
Skomentuję to tak:
Diablo - ŁAAAAAAAAŁ!
Cuda - ŁAAAAAAAAŁ!
911 996 GT2 - <fap><fap><fap>
Diablo - nowy król T2
'Cuda - przeciętniak, nitro ma kiepskie, przyspieszenie i prowadzenie bdb
GT2 - wiadomo tylko tyle, że T3
Czy aby na pewno Diablo jest nowym królem? Spójrzcie na to:
[movie=youtube]NAPnNCgUf-E[/movie]
W takim razie i tak nie żałuję wyboru, choć w sumie E30 to też ładny samochodzik. :)
No nic, poczekam jeszcze na opinię Teenage Transportera. ;)
Nowy prezent do boostów - Policyjna wersja Toyoty Supry (konkretnie szwedzkiej policji).
Ja się zaraz popłaczę... Takie dziadostwo do prezentów paczek SB ?
Kiedyś w ogóle nie było prezentów i lud nie narzekał.
Ale teraz są i przeważnie nie ma takich kmiotów.
Ciesz się, że w ogóle coś dodatkowego dostajesz. Tyle Ci powiem. Btw - Supra jest dobra? Bo myślę o jej kupnie.
Teraz śmiga na poziomie R34. Królem nie jest, ale przy dobrym skillu i częściach da się często wygrywać. I daje sporą frajdę z jazdy ;)
Volkswagen Scirocco "Boy Racer" został dodany do dilera.
Kolejne auto na wyciąganie speedboostów od graczy. Jest tak dobry jak Zack Edition za IGC, więc jaka jest logika w tym? Mogliby dać wreszcie Clio V6 , GT2 czy Panamerę Turbo do sprzedaży.
A w ogóle daliby jakiś prezent np. 1000 pkt speedboost bo nie było tego od niepamiętnych czasów...a tak to tylko tracą graczy :/
Sam De Vellis twierdzi, że ekipa NFSW rozdaję najwięcej prezentów, organizuję najwięcej konkursów oraz innych gratek wśród innych gier P4F. Nie ma co się dziwić, że giftów brakuję. ;)
30% Promocja na te wozy:
Alfa Romeo 8C Competizone,
Audi R8 5.2 FSI Quattro,
Chevrolet Corvette Z06 Carbon Limited Edition,
Ford Focus RS,
Jaguar XKR,
Pontiac Firebird Formula.
Usuwają aż tak dużo? Wcześniej to było tak że usunęli 2 lub 3 wozy i po sprawie a teraz to już dosięga 6. A dodali by coś porządnego to zaś Scirocco - srocco i się wielce cieszą że dodali auto za IGC. :P
Auta nie zostaną wycofane, tylko są w promocji -,-. Vette i Pontiaca mam, z pozostałych aut zakupię Focusa. Poza tym w związku z hakerami został wyłączony czat główny w grze. Można nadal szeptać, pisać w zawodach i w grupie. Czat głosowy również działa.
A sorka, ja jak widzę takie coś to myślę, że je wycofają:P