Czyli mamy już auto za IGC w tym miesiącu. 350Z nim będzie. :P
@DOWN: A masz w T3 tunera?
SpecV jest za krótko u dilera. Fakt, że był już gdzieś w listopadzie, ale jako prezent, nic nie zmienia. 200SX albo De Vellis uzna jako nowe auto za IGC 350Z i tyle.
Ale 350Z przecież był za IGC od zawsze.
Dokładnie. Co jak co, ale BB aż takiej gafy nie strzeli. Zresztą oni lubią czasami zaskakiwać - no bo kto by się spodziewał El Camino w wersji "super" ciężkiej? Nadal uważam, że są spore szanse na to by Nissan GT-R R35 SpecV został wprowadzony jako wersja IGC.
Ja obstawiam że to będzie 200SX. Przecież 350z był już za IGC a SpecV jest za któtko u dilera. Możliwe jest że autem za IGC będzie Nissan Skyline R32 z T2.
No, prawdopodobieństwo, że dadzą R32, jest ogromne. Przecież to auto prawie w ogóle im nie schodzi...
Gdyby dali 200SX za IGC to i tak nie jest to dobry samochód. Ma osiągi podobne do Silvii, a R32 również nie jest najlepszy w T2 więc nie ma co oczekiwać że te auto za IGC będzie dobre...
Tylko trzeba zadać zasadnicze pytanie. Czy BB cokolwiek to będzie interesować? Raczej nie. ;)
Ale T2 było ostatnio, więc raczej R32 nie dadzą za IGC. ;)
Styczeń - T3
Luty - T1
Marzec - T2
Kwiecień - T3 (?)
Więc jeżeli jest po kolei to teraz powinno coś być z T3.
Może być również inaczej. Skąd wiecie, że dadzą coś z t3?
No bo jak oni stosują taktykę: "T3, T1, T2" no to teraz powinno być coś z T3 ale wątpię. Dlaczego oni wycofali 350z nawet za IGC to mnie dziwi...
Hmm... auto nie dobre i nie złe, takie sobie. Może gracze IGC się ucieszą (np. ja) :D
Ciekawe czy ktoś będzie miał tę autko bo jak paczałem na ceny tych boostów to nie mam nadziei że ktoś tym będzie jeździł :D
Masz tutaj filmik z Mazdą RX-8 '09
[movie=youtube]RLhESknukgQ[/movie]
Dzisiaj patch, oto to, co się zmieni:
Nowości:
- Reputacja i IGC zdobywane w wyścigach i pościgach zostaną podwojone
- Będzie można wydropić ultra części
- Wrócą platynowe paczki
- Nowe paczki z częściami wizulanymi
Zmiany:
- Zostaną usuniętę brązowe paczki kart
- Poprawa 350Z (czyli jakaś edycja specjalna tego auta)
- Poprawa błędu z używaniem magnesu i katapulty na 1 miejscu.
Ogólnie fajny będzie ten patch:)