Wreszcie jakiś udany patch! Cieszę się z tego. Reputacja i kasa w wyścigach i pościgach podwojona...mmm i jeszcze ultrasy w dropie...pychaa :)
Jaguar to porażka tak samo Lotus Europa S. Murcielago mi się podoba a ten ostatni taki sobie...
Jaguar E-Type - T1
Lotus Europa S - T2
Scion TC - T2
Lamborghini Murcielago LP650 Roadster - T3
Jaguarek ładny, szkoda, że za boosty pewnie będzie, a ja jeszcze Diablo mam do kupienia:D
Ja podejrzewam, że raczej Europa do T1, a Jag do T2.
Europa na 100% wejdzie do T2, Jaguar zresztą też. Scion do T1, Lambo wiadomo - T3.
Nosz ja pier... co oni za z... auta do tej gry dają! Zamiast Hondy S2000 lub innego klasyka dają jakiegoś g... Sciona! O czym oni myślą, gdy aktualizują carlistę?! JA CHCĘ DO K... NĘDZY HONDĘ!!!
Przepraszam, ale mnie poniosło. Nie podoba mi się fakt, że nie dają do Worlda aut, które pojawiły się w serii dawno, dawno temu. Fajnie byłoby zobaczyć Toyotę Celicę, wspomnianą Hondę S2000 lub nawet Nissana Sentrę.
Ale njeeeee! Oni wiedzą lepiej czego chcemy i dają jakiegoś pieprzonego Sciona! Nie będę nawet tego komentował.
.
Oni już dawno pisali, że nie dadzą żadnej Hondy.
Honda nie chce dać licencji, więc niestety musimy się z tym pogodzić, że Hond i Acur nie ujrzymy. 350Z po poprawieniu ponoć jeździ tak samo, jak w U2 ;).
Już niedługo 1 w grze elitarne auto policyjne. Będzie nim niestety Dodge Viper ACR. Poza nim w adresach pojawił się Cadillac CTS-V.
Bitch please, już się boje co oni zrobią z Vipera...
Wreszcie będzie miało normalne koguty na dachu. :D
Dzisiaj u dilera zawitał Lotus Europa S.
Auto jest w T2 w cenie 3000 SB. Ma osiągi podobne do E30 tylko jest bardziej stabilniejszy więc można go nazwać królem T2 ;)
I tak nie kupię. Jak Lotus to tylko, wyłącznie i jedynie Espirit.
Do dilera wrócił Aston Martin V12 Vantage "Cop" Edition.
Teraz pazerność EA wyszła na jaw, że nie chcą dać również zwykłej edycji samochodu, tańszego o 500 SpeedBoost. ;/