Nie, sorry zapomniałem dodać źródła... ;) Wybaczcie.
Fajnie że poprawię Forda i Evo X <3
Dawno nie grałem w NFS W i tu moje pytanie, poprawili Skyline, tego za 480 tyś, tak??
Tak jest poprawiony ale poprawa jest tak zauważalna, jak w Scirocco. Inaczej mówiąc - ma jedynie lepsze prowadzenie i wyższy o kilka km/h v/max.
EDIT: Aston Martin DBS u dilera, w cenie 5,5k SB.
Na Astona poczekam jak wyjdzie jakaś specjalna jego wersja albo będzie na wyprzedaży. Narazie V12 Vantage mi wystarcza :)
Muszę kupić i sam sprawdzić jak jeździ się Skylinem R34 - nie mam go jeszcze :D
Nowy podział na tiery? To ile ich będzie? 5? ;x Fajnie by było, gdyby stworzono 1 poziom tylko dla klasyków, bo w T2 się one marnują. No i niektóre pojazdy trzeba przenieść wyżej, a inne - niżej...
Siekierka, nie każdy myśli tak jak Ty; innym by się to podobało, drugim zaś wprost przeciwnie.
A co, chcesz takie M6 w T2, a Evorę przykładowo w T3? I gdzie tu równość? :P
Szczerze? Powinno być kilka zmian tierów, np. :
- Diablo do T3,
- M6 do T3,
- Evora do T2,
- RX-8 (obie) do T2,
- Cobra Daytona do T3 (fakt, klasyk, ale 305 km/h i 4,1 do setki - takie osiągi mają w rzeczywistości tylko auta z T3),
- ZL1 do T3,
- Zonda do T4 jak będzie,
- CCX do T4 jak będzie,
I to by było na tyle. ;)
EDIT: Clio u dilera w cenie 1,5k SB.
Nowy top-up: Cadillac CTS-V. Bardzo jestem smutny.
To 1 to nie wiem, co za marka. Maserati - GranTurismo S, może MC Stradale z Runa, MC12 do T4. Honda - Civic Si, S2000 itp. Infiniti - G35. Mini - stary Morris? Bo w nowe wątpię, nie ma go nigdzie w NFS. Ale to nie znaczy że nie jest to możliwe. Acura - RSX, NSX, Integra... Na pewno nic innego. Bugatti - wiadomo, zwykły Veyron, ew. SuperSport. Te policyjne to nie wiem, może ten radiowóz który jest wymyślony... Seat to na pewno Leon Cupra, natomiast SRT - Viper.
Pierwsze, to najpewniej będzie Terlingua Mustang z UC i SH2.
1 - Terlingua, czyli dadzą Shelby Terlingua,
2 - Maserati - MC12 & GT MC Stradale
3 - Honda - it must be Civic Si & S2000! Ale jak ten nowy Civic, to palcem nie tknę. Musi być ten z U2.
4 - Infiniti - G35, być może kolejne auto elite (coś tak czuję, że teraz będzie japończyk elite).
5 - Mini - Austin Mini Cooper S 1965
6 - Acura -NSX, RSX, Integra <3
7 - Bugatti - już widzę te zwieśniaczone Veyrony,
8 - Palmont Police Department - czyżby była możliwość jazdy radiowozami z gry? :D
9 - Seat - Leon Cupra, innego w NFS nie było
10 - SRT - może nowy Viper, którego dodadzą jako exclusive na rocznicę? :D
@2xDown: Tak, chcę sobie nabić. Zadowolony? Ehh...
I po kiego grzyba to k***a piszesz, skoro wszystko już zawarłem? T.T Posta sobie chcesz nabić?
A co do Civica - jak Si, to na 99% to będzie ten z Pro Streeta, ten coupe.
Szykuje się T5 skoro Bugatti...
Bugatti to jak już to T4. Człowieku, przecież nawet Aventador miał pierwotnie do T3 trafić. -,- Zresztą w takim T3 to rywalizują ze sobą nawet 350-konna Evora i 806-konny CCX. I jak myślisz, które lepsze... Powiem, że nie CCX. Czekamy na nowy podział klas, oj czekamy. Chociaż - jak mówiłem - przydałoby się 5 tierów, z jednym - środkowym - na klasyki typu GT40, Miura, Countach, E-Type, Stingray, Daytona itp.
Ach ten Vitaleks, co byśmy bez niego zrobili ;]
Mnie tam neony nie interesują, tylko ten znaczek koło V12 Vantage. Czyżby miałyby się pojawić radiowozy z sygnałem?
Mogliby dołożyć koguty na dachy radiowozów a nie wstawić gotowe światełka w reflektory aut -.-