Jednak coś pomyliłem :) Przeglądałem serwisy internetowe i gdzieś mi się rzuciło na oczy VIP, Pagani Zonda i oferta limitowana czasowo. Ale szczegółów nie doczytałem. Ale już mam dokładniejsze info: NFS World świętując urodziny twórcy Pagani wstawił do dealera na 24h VIP Pagani Zonda F Roadster. To było w zeszłym tygodniu. A więc widać, że coś się w tym Worldzie dzieje :) Następnym razem postaram się reagować na takie małe bonusy - info będzie dostępne w panelu o promocjach w NFS World.
Promocja VIP pierwsze słyszę masz jakieś inne info lub jakieś
Cheaterzy cały czas są łapani od samego początku powstania gry, ale chyba ich nie ubywa. Co do rotacji to rzeczywiście ostatnie coś się ruszyło, pojawiają się też promocje VIP.
Nie wiem ale gram od xxx dni i widzę zmiany, brak cziterów, rotacje i inne zmiany które pozwalają na rozwijanie swojego profilu a jak wy myślicie ??
Muszę pobrać xd ale aż jestem ciekawy co mi wpadnie :P
Aź Worlda pobrałem byle tylko odebrać.
@U mnie Scion i 240Z.
Nie, ja dostałem BMW M6 Convertible (klasa A) i Porsche 911 Turbo (klasa B) :)
Czy każdemu z tych pakietów aut wypadła Crown Victoria i Lancer Evo IX? :D
Z okazji 2mln lajków na FB mamy całkiem niezły kod F6VN-J2FV-JHXY-JZNW, który daje nam:
- 2000 SpeedBoost
- 2x pakiet z samochodami-nagrodami
- Tablica rejestracyjna Prestige
- Tablica rejestracyjna Supercar
- Neon Czerwony Płomień
- Naklejki Bumber Sticker
Sprawdzając listę samochodów zauważyłem, że nie ma żadnego Ferrari. A przecież często tak było, że jak się jakaś marka pojawia w NFSach to choć część modeli jest potem dołączana do Worlda. Czyżby Ferrari w NFS Rivals to był tylko mały epizod, na którego następną część znów nam przyjdzie długo czekać?
Kod na CarPacka: GK34-K4XZ-Y6LT-A5K4
Oby nie, może znowu coś zacznie się dziać.
Podobno gra ma też zostać przekazana nowemu studiu w tym czasie. Ciekaw jestem, co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że nie bedzie to sama zmiana loga ekipy deweloperskiej przy włączeniu gry. :)
Niedługo twórcy udostępnią kod za 1kk lajków na FB, na auto, którym jest Lamborghini Miura Concept!
EDIT: BKZ9-MU44-R99X-SGLN
Jest ok, na ghost modzie rammerzy nic mi nie robią więc w końcu mogę w miarę fair jeździć :D
Marnujesz tylko czas. Ta gra nie wie co to anti-cheat.
Testowanie systemu anty-chiterskiego world - dzień 35 - ciągle nie ma bana.
Normalnie, w końcu World to jeden wielki bug.