Są w ukrytych plikach - oficjalnie ich jeszcze nie dodano.
Na 100% będzie za boost, pewnie za 5,5k.
Mogli by dać wreszcie coś porządnego za pieniądze w grze. BTW. wie ktoś może co się dzieje z Worldem? Jakieś problemy techniczne mają.
może kaniony wprowadzają;)
Kanony i inne wielkie zmiany będą najprawdopodobniej po zakończeniu prac nad The Run.
Czyli do 2 miesięcy. The Run jest zapewne w końcowej fazie produkcji.
Azlan - człowiek, który pracuję w BlackBox nad trasami w grach został "wypożyczony" do projektu The Run. Narazie na kaniony nie ma co liczyć.
Nowy hidden car. Jest nim McLaren, najprawdopodobniej MP4-12C. Tak, wiem, że jest przy SLR też McLaren, ale wcześniej tego nie widziałem.
Rumunov, mówisz serio? :D Pokaż screena z folderu CARS :D, bo sam w to nie mogę uwierzyć, że to wspaniałe autko zostanie dodane. :)
Być może. Mi się tylko tak zdaje. Ale przy nowym updacie będą 3 nowe auta, w tym Panamera. Na YT znalazłem trochę hidden carów:
- Panamera
- Lotus Exige S
- Bentley Continental Supersports
- Renault Megane R.S.
- Chevrolet Camaro SS
Tak więc jeszcze dwa spośród tych dojdą przy najbliższym update'cie. Obstawiam Megane i Bentleya. Czyli będzie nowy detronizator GT-R, jeśli chodzi o pościgi w T3.
Możesz dać linka do filmu?
Są jeszcze M3 GTR, GT-R V-Spec oraz jakieś 911 w początkowej fazie roboty. A co do aut - jak już wcześniej mówiłem, najbardziej zależy mi na Panamerze i na tym, by była ona za IGC. Osiągi ma nieco gorsze niż Elise, dlatego na to liczę. Wtedy na pewno zagości u mnie w garażu.
U mnie również. Tylko najpierw lvl wbiję :D A to M3 GTR to nic innego jak bryka Razora z MW, tylko bez naklejek.
Jeśli Panamera okaże się lepsza od Skyline GT-R R34 , to kiedyś ona zagości u mnie w garażu:D
Ja niedługo SB kupuję, więc na pewno kupię Panamerę :D
Nowy hidden car! Skopiowane ze strony NFS:W:
SHELBY, SHELBY COBRA "DAYTONA" COUPE, WZÓR I PROJEKT (WZÓR HANDLOWY) SAMOCHODU "DAYTONA" COUPE VEHICLE są zarejestrowanymi znakami towarowymi i/lub wzorami handlowymi należące do Carroll Shelby and Carroll Shelby Licensing, Inc. (Shelby). COBRA i wzory COBRA SNAKE są znakami towarowymi Ford Motor Company i zostały wykorzystane na mocy licencji.
Tak więc pojawi się Shelby Cobra albo Shelby GT500.
Autka się nie pojawią, póki nie będzie na nie licencji. :) Mała gratka - za przekroczenie progu 50,000 kliknięć "Like" na profilu Worlda na FB, EA podarowała nam kod na 25% dodatkowej reputacji na 7 dni. Kod jest ważny tylko do końca piątku, tak więc radze szybko go zrealizować. :)
B6RQ-HWA9-WDD4-GWNF