Sorry za dubel, ale muszę to napisać. Od dziś Ford GT jest za IGC! Dokładnie za tyle, co Vetta, czyli 850,000$. Pojawiła się także policyjna wersja Nissana Silvii za 2k SB. Nie zdziwię się, jeśli następnym autem SB/IGC będzie TT RS.
TT RS jest już za SB. Z racji tego, że GT jest dostępny za IGC jestem niezmiernie ucieszony.
Gwozdek - mam na myśli to, że będzie za IGC.
Teraz się zastanawiam, co byłoby lepsze; BMW M3 GTR czy Ford GT ?
Nie ma lepszej bryki niż M3 w grze. Ona miażdży każde auto z T3.
Miażdży nawet Lamborghini Murcielago LP640 "Cop" Edition ?
Miażdży wszystko z T3 za IGC + SLR, 911 turbo i E92.
Za IGC najlepszymi autami są M3/959, z tą różnicą, że M3 lepiej sprawdza się podczas pościgów.
Edit: I weź tu coś powiedz o Porsche, to Ci zaraz fanboj wyleci. :D Poza tym nie zmieniam zdania, że M3 i 959 są na równi. Jeździłem obydwoma autami (rentale), więc mam porównanie.
M3? To czemu ja swoim 959 miażdżę większą połowę tych M3? Ostatnio ścigałem się z pewnym Polakiem i co? Wynik = 2:0 dla mnie. 959 o wiele przyjemniej i lepiej się prowadzi niż M3, trzeba jednak umieć opanować mocny skręt. A Murcielago Cop Edition osiągnęło na pewnej trasie ten sam czas, co 959 Year One, która ma części uliczne. Nawet chyba gorszy niż 959 miało Murcielago.
A kolejną zaletą 959 jest jego "niszowość" - przynajmniej w stosunku do M3. M3 jest strasznie oklepanym na świecie autem, a w Worldzie prawie każdy je ma. Rzygać się chce już widząc M3. No i ta R6 w M3 brzmi tak, jak powinien brzmieć R34.
Tak więc nie mówcie, jakie to M3 jest świetne i najlepsze, bo 959 może je rozwalić. Mi, bardzo słabemu kierowcy (15% wins chyba ;x) się to udaje, na częściach sklepowych sportowych. T.T
Siekierka, żeby porównać w Worldzie jedno auto do drugiego musisz się nimi przejechać, a nie testować na innych graczach. Wiesz dlaczego tak jest? World ma okropną synchronizację, to raz. Dwa, każdy kierowca ma inne umiejętności w prowadzeniu. Trzy, części, części i jeszcze raz części...
Z tego co mi wiadomo, M3 nie jeździłeś, więc nie masz bladego pojęcia jaki ten samochód jest. :)
Jeździłem. :-) Prowadzi się gorzej od 959, bo ma gorszy promień skrętu. Dźwięk od Skyline. Przyśpieszenie nielepsze niż 959, za to nitro - wystrzałowe. V-maxu nie sprawdzałem.
Za to ja sprawdziłem- 345 bez części na full nitro.
Lol. U mnie GT ciśnie 347 na tych ulicznych tuningowanych co ma bez nitro. A 959 343 na ulicznych sportowych.
Dzięki Siekierce nie będę wiedział co wybrać;/
Będąc lekko znudzonym zacząłem szukać czegoś ciekawego ze świata Worlda i... natknąłem się na zhackowany system hydrauliczny! Tak, tak, znowu będziemy mogli się pobujać autkiem, jak to możliwość mieliśmy za czasów UG2. Poniżej przedstawiam filmik prezentujący ukrytą jeszcze możliwość zainstalowania zawieszenia hydraulicznego. :)
[movie=youtube]7JdWksgqDg4[/movie]
Edit: Siekierka, skasowałeś posta. ;/
Pewnie będzie za SB. Domyśliłem się, że to rusek :D
@DOWN: Albo neony migające :p
O w mordę. Jaka nuta. xD Rozwaliła mnie. Powiem krótko: Bajerek dobry. Brakuje otwieranych drzwi nożycami ala Lamborghini. Czekać jak te wiejskie sprinery ktoś zrobi.
To jest shakowane, czyli nie będzie dostępne. To jest za bardzo amatorskie, bo w rzeczywistości ten samochód podniósłby się ze 50cm w góre.