Ja mam 125% repa, bo wczoraj mnożnik wziąłem :D
z kąd masz te zdjęcia Squarter?
Stawiam, że będzie tak:
- Golf - T1
- Mustang Boss i RTR-X, Vetta, Evora - T2
- Shelby - T3
RX-7 nie napisałem, wątpię, żeby była. Gdy tylko Mustang się pojawi, od razu trafia do mojego garażu.
Jak mają dublować RX-7 to fajniej by było jakby A-Spec z jajowatymi światłami dali:)
Evora naprawdę świetnie wygląda, ale to body w Bossie to chyba jakiś joke.
EDIT: Mazda RX-7 RZ do kupienia za 3500 boost. W zestawie jest to co zwykle. 7 dniowe mnożniki repa i $, miejsce na samochód, ubezpieczenie i wzmocnienia TE.
I co w tym takiego ? To już dawno opublikowane zdjęcia.
Te zdjęcia były opublikowane jeszcze przed premierą NFS:WO -.- Nic nowego.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
To są po prostu inne bodykity. Identyczne były w RX-7 z MW i C.
@DOWN: Te bodykity jeszcze nie są udostępnione, chyba, że chodzi ci o vinyle.
Samochody ładne, pewnie będą za SB, bo na IGC nie ma co marzyć. Pewnie je udostępnią wraz z nowymi naklejkami.
Edit: Muszę looknąć, jak te autka zrobić w grze, to je przetestuje, i dam filmik.
Refresh, bo nikt nie pisze.
Informacja:
Devsi powracają !
W Piątek, 15 października Devsi znów pojawią się na drogach NFS World !
Jeśli złapiemy Marc'a De Vellis'a, i cykniemy mu fotkę, mamy większą szansę na zdobycie kodu na auto, w którym pojawi się Dev.
Event rozpocznie się o godzinie od 15 do 17 czasu PDT (Czas pacyficzny, u nas to ok. godz. 21-23.)
Na serwerach europejskich Devsi pojawią się o godzinie 21 i 22 czasu naszego.
Spotkamy ich na:
Time Square, Little Italy, Chinatown, Golf Course and Silverton.
Przetłumaczone ze strony Worlda.
I teraz pytanie:
potrzebuję 7 osób, aby zrobić grupę, i pojechać razem szukać Devsów. Co wy na to?
1. Nie tylko Marc De Vellis, bo bedą też inni developerzy.
2. Impreza na serwerach europejskich będzie trwała od 0:00 do 1:00 czasu polskiego.
3. Nie napisałeś, że wszystko będzie się odbywało na kanale pierwszym (/join 1)
Podpowiedź: Dev'si będą jeździć (tak jak ostatnio) niezapowiedzianym jeszcze samochodem. Najprawdopodobniej będzie nim Ford Mustang RTR-X.
Znane nicki Dev'sów: NFSDREW, NFSDEVELLIS, NFSTORQUE, NFSLING, NFSPETRA.
A ja mam pewien pomysł, jak można byloby ich wytropić. Napisać im coś na PW i się przeteleportować... Chyba się da, jeśli się kogoś nie ma w znajomych? ;)
Nie wiem ale to niezła myśl. :)
Ja mam Drewa w znajomych ;) A co do godzin, sorki, źle obliczyłem. Ale Czas PDT to -8h u nas. Jeśli u nich jest 3pm, czyli 15 u nas, to 23.