Mylisz się. Gdyby to był zwykły trainer amatorskiej robótki, wszystkie te ruchy były by mniej płynne. Wiem, bo już widziałem kiedyś taką rzecz.
Audi TT RS za IGC! Zgodnie z moimi przewidywaniami. Kosztuje tyle co Skyline, czyli 480k. To też zgodnie z moimi przewidywaniami. :p
Pojawiła się także policyjna wersja SLR-a, rzecz jasna z bajerem, jakim są światła policyjne.
Barwy JPS! Teraz nie wiem co kupić: tego Lotusa, Focusa, czy E30.
Łoo Boże. Totalna wiocha. Na dodatek te neony z flagą...
Byłby fajny, gdyby nie te neony. :p
nom...te neony szpecą :p ...Ciekawe czy polskie auto to będzie maluch :lol
Polskim autem? :D Przypuszczam, że daliby VW Golfa Mk1 GTI z "Bigos Theme." xD A tak na serio, to tych wózków będzie zdecydowanie więcej.
Coś na pewno wymyślą. Wiecie, czego mi tutaj brakuje do T2? Golfika najnowszego.
Jeszcze tylko Calibra i więcej dresiarzy będzie grać w Worlda. Jest Golf i Mk I i R32, ma być E30. Raj dla dresów będzie :D
Panowie, a Veno Automotive to co? Fajny, polski prototyp. Może będzie w World kiedyś jako Polski przedstawiciel.
.
Taa... od razu Meleksa. :D W sumie, to nie mogę już się doczekać kanionów - są już ukończone, ale nie oskryptowane. (czyt. nie ma żadnych wyścigów)
Ja tam bym jak już to Arrinerę widział.
Gwozdek - ja również. Ciekaw też jestem, jak Run wyglądał będzie w finalnej postaci... Chyba, że po prostu wydawać będą patche graficzne, może kiedyś przeniesienie gry na silnik Frostbite? Kto wie. :P Ale to będzie cudowne: Bayview, Rockport, Palmont, Tri-City, kaniony, może to miasto z U1... Ach, rozmarzyłem się... :P
Chodziło ci o Olympic City ?
Ach Siekierko, pomarzyć można ;)
No wiesz, może te marzenia nie są aż takie odległe - wspominali coś o "integracji ze wszystkimi światami NFS".