Link podałem ja na poprzedniej tronie.
Pytania na żywo zadajemy ? :D
Edit: Jaki samochód kupić na 30lv?
Lambo Gallardo, czy Audi TTRS?
TT RS bierz. Gallardo jest kiepskie, jedyne, czym może się pochwalić, to posiadanie tytułu najlepszego auta od 30lvl. Też zadam pytanie. Co najlepiej kupić z T2 za SB? Bo mam już 2k z kodów i zamierzam doładować 1k przez SMS.
M3 E30. Nic więcej nie powiem. Tylko tyle, że jest cholernie szybkie. :P
Policyjny Aston Martin do kupienia w World za 5.5k SB.
@DOWN: Jest w grze.
W grze czy na stronie? Bo u mnie na tym drugim nie ma żadnej wzmianki o tym.
Dzisiejszej nocy pojawi się patch, który prawdopodobnie spowoduje:
- pojawienie się TH 2.0,
- zniknięcie radiowozów z ulic,
- pościgi będą rozpoczynane ze specjalnych ikon (pomysł z Asc Marc).
Ciekawe, jakie części będą na TH 2.0. Pewnie wszystkie możliwe.
EDIT: Nowy Treasure Hunt pewny w nowym patchu. Policja też zostanie skasowana, a pojawią się ikony pościgu. WE końcu coś porządnego zrobili. Ma się też prawdopodobnie pojawić do kupienia Camaro SS. Poza tym złote karty będą w pościgu tylko, jeżeli będzie trwał on więcej niż 3 minuty (WTF?! Powinno być chociaż 6 minut). Pościgi krótsze niż minuta będą bez kart.
Pościgi z ikon? Super pomysł moim zdaniem. Jak będę chciał sobie pojeździć to nie będę musiał się martwić, że walnę w radiowóz, a jak będę chciał szybko nabijać reputację na wyścigach to nie będę musiał szukać radiowozu.
W TH 2.0 mogę się założyć, że też będzie można wygrać auto, ale rzadkością to będzie.
A mnie się ten pomysł z policją w ogóle nie podoba! Całkowicie zmienia obraz Worlda, którego "podstawowe funkcje" prezentowały się dobrze.
Dzisiaj pojawiły się dwa nowe auta, a także to co napisałem wcześniej. Tymi autami są dwa Chevrolety: Camaro SS '67 (T1) i Corvette Z06 w wersji Cross.
Z tym Treasure Hunt to super sprawa. Ten drop nie wygląda tak, jak losowanie kart, tylko sam podstawia nam karty. I z tego, co widzę, to ta sekretna paczka na 4 dzień wygląda zachęcająco... :D
Ja miesiąc z rzędu zbierałem, a mi wyskoczyło 7 dni. Banan po 1 gumach ofc. :D
@DOWN: Masz cztery ikony pościgów w: Silverton, Kempton i 2 w Rockport. Klikasz na tą ikonę na mapie, naciskasz "dołącz" i jedziesz pościg z miejsca, w którym znajduje się ikona.
Hmm... a czy mógłby ktoś mi pokazać jak wygląda rozpoczynanie tych pościgów? Komputer do serwisu jedzie w poniedziałek i nie mogę narazie sam sprawdzić.
Down: Widzę, że kolega w dużym stopniu się opiera o nfs-w.pl. Nie żeby to było coś złego, ot tak wspominam. ;)