Te BMW to król na starcie, może równać z GT3 RS, CCX, RTR-X oraz Carrera S 2012.
Nie może równać. Jest o wiele lepsze. To nowy król T3. Popatrzcie - BMW królem w T2, BMW królem w T3, jeszcze w T1 BMW brakuje :D.
Niestety mam złą wiadomość. Ruscy hakerzy powrócili i znowu spamują na czacie.
EDIT: Ford Mustang RTR-X powrócił do sprzedaży ze zniżką 30%. Czas pobytu u dilera jest bardzo ograniczony.
Nowy prezent do boostów: Porsche Panamera Turbo (T2). Poza tym jutro do dilera wróci BMW M3 E30.
Jak ja dawno nie grałem (miesiąc) a tu już Porszak Panamera w grze xD
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Do dilera wróciło kultowe M3 E30 w 30% obniżce oraz El Camino Blue Juggernaut za 250 000 $ IGC ! To się nazywa rehabilitacja. ;]
Ja chcę BMW M3 E30 Sport Evolution i Porshce 911 GT3 RS !
Chevrolet Corvette ZR1 pojawił się w grze, w cenie 5,5k SB.
Lotus Exige Cup 260 wrócił do dilera z 30% obniżką, tak samo z Audi A1 Clubsport Quattro.
Czemu te auta są w takiej pormocji? Usuwają je na dłuższy czas czy jak?
To taki fant dla graczy, żeby jak najszybciej kupili. ;)
Nie Gwozdku:P Chyba wiecie o evencie od EA w NFS World ? Trzeba przejechać daną trasę danym modelem, i jak np. daną trasę musimy przejechać BMW, to EA udostępnia BMW w 30% promocji, a w tym wypadku było to M3 E30 Sport Evolution, które może będę miał dzisiaj:) Taki Event będzie trwał tylko tydzień, więc po tygodniu wszystkie auta dodane w promocji zostaną po środzie usunięte.
Do gry dodano Platynowe Pakiety Kart. Nie polecam kupować, ponieważ te części zwiększają tylko V-max o maksymalnie 10 km/h, a są w takich cenach:
Platynowy Pakiet Klasy 1 - 2,5k SB,
Platynowy Pakiet Klasy 2 - 3k SB,
Platynowy Pakiet Klasy 3 - 3,5k SB.
Viper, nawet nie masz pojęcia jak te 10 km/h mogą zrobić różnicy. ;)
T4? Ponoć najpóźniej ma zawitać w drugą rocznicę uruchomienia serwerów dla całego świata.