Z dniem 5 marca 2012 roku na mocy wszystkich polskich graczy NFS: World ogłaszam żałobę narodową. Jej przyczyną jest uśmiercenie przez EA legendy motoryzacji w najnowszym wydaniu (dokładnie w wersji ZL1) - Chevroleta Camaro. Teraz niech zapadnie minuta ciszy...
Oj tam nie przesadzajmy z żałobą, ale szkoda tego pięknego auta. A tak czekałem na niego. Mnie zaciekawiło jedno - te tylne podpórki. Są one stosowane w Drag racingu, żeby auto nie wywróciło się podczas wheelie. Czyżby BB chciałoby w niedługim czasie wprowadzić wyścigi typu Drag do Worlda? Fajnie by było :D
Koenigsegg jest od niego 100 razy piękniejszy.
Boże, widzisz, a nie grzmisz.
E tam, świetny jest ten Camaro. Ruscy się do niego dorwą i jeszcze dorzucą jakieś gustowne winylki w kolorach zielono-fioletowych i będzie auto, że palce lizać! Porównałbym je do budyniu waniliowego z musztardą.
Jednak macie racje, Ruscy to mają fantazję jeśli chodzi o wizualną stronę pojazdu xD
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Trzymajcie film z testami wszystkich aut, jakie się dzisiaj w plikach pojawiły:
[movie=youtube]F3Ux5jcGrp0&feature=player_embedded[/movie]
Btw. tam z tyłu na Camaro to jest chyba jakieś logo Hogwartu :D.
Aston Martin :) na to czekałem... dawno już Astona nie było.
Gallardo Valentino Balboni wróciło do Worlda w postaci radiowozu. Cena - 6000 SB :)
Tak naprawdę zamiast dodawać tyle pojazdów, wzięli by się za poważnie poprawianie błędów i szybsze lokalizowanie i blokowanie niepożądanych kont.
Ooo tak, ten Aston to dla mnie Must Have. Będzie zabawa w Bonda. :P
Ej, jest może już Toyota MR2 "GYMKHANA" w Worldzie? Nie mam dostępu do kompa i nie wiem.
Ciekawe czy te felgi będą do kupienia czy są tylko dla Camaro...
Ja też z tego kodu nie skorzystam, bo to bez sensu. Niech dadzą jakiś kod na SB, a nie rentale.
Brzydszego się nie dało dodać :) to samo co w przypadku Koeningsegga ;/
Owszem :) stock'owy wygląd ale to co przedstawiłeś wyżej to hańba dla Camaro :) Panowie proszę zarówno was jak i producentów EA, nie kalajmy ikon motoryzacji bo nie wypada po prostu, są pewne marki, które nas do tego przyzwyczaiły ale pewne są na tyle unikatowe że ich szpecenie jest niczym zbrodnia :)
O ile CCX jeszcze mi się nawet podoba (jakbym go przerobił to byłby fajny) to to Camaro to... Porażka. Spodziewałem się mnóstwa sraczkowatych vinyli, a tu co? Zwykły szarak. Szkoda tylko, że nadwozie tak spartaczone, że nawet Hot Wheels by się do czegoś takiego chyba nie posunął.