O tym że będą kolejne poziomy nie słyszałem ale w głębi duszy wiedziałem że przedłużą bo dużo ludzi dochodzi do 50 poziomu i kończy grę a producenci tracą przy tym pieniążki bo mało komu chce się grać od nowa na drugim koncie. Po drugie Mazda RX-8 jest zajebista i nikt nie powie że nie, wolę ją o wiele od MR2 i mimo że Toyota jest szybsza to jednak nie przemawia do mnie, RX-8 mogę praktycznie nie hamować na zakrętach, jedynie odpuszczać lekko gaz a i tak praktycznie zawsze jestem nią na 1 miejscu w ALL-IN czy OUTLAWS, także POLECAM. Co do GT-R SpecV R35, niby piszą że jest a ja go u dilera nie widzę ? a może jest do wylosowania w kartach walentynkowych ? bo coś tam pisze że Valentine: i coś tam coś tam o R35...
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Kolejne auta będą wycofane:
-Audi A1 Clubsport Quattro,
-Audi A1 Clubsport Quattro "Speed",
-1965 Shelby Cobra "Daytona" Coupe,
-Volkswagen Scirocco "Zack".
Wszystkie auta zostaną wycofane 23 lutego.
Audi już mam :) Scirocco zack'a sprzedałem bo kupiłem RX-8 a Daytona to bardziej dla kolekcjonerów bo ciężko się ją prowadzi podobno.
Audi wycofują? :O Aż się dziwię, chyba, że przerobią je na A1 Quattro.
Daytonę mam z miłości do tego auta, Scirocco mam bo mi się podoba, a A1 wygląda jak czajnik i nie podoba mi się. Poza tym z T2 na wyścigi mam Bossa ;).
Cieszę się, że wycofują Audi. :) Dla mnie to auto nie pasuję do gry, tylko muszę sobie szybko sprawić Daytonę, bo też ją chciałem kupić.
Audi to klocek. Nie podoba mi się, dobrze że wycofują.
A jak wycofali to A1 to dalej będę mieć je w garażu?
Jak nie to:
DOMAGAM SIĘ ZWROTU BOOSTÓW!
Bez przesady, mam wycofane M3 E30, mam wycofane GT3 RS i jakoś mi ich nie usunęli.
Nie usunie Ci żadnego auta, ponieważ samochody są wycofywane TYLKO ZE SPRZEDAŻY!
U dilera pojawił się już drugi hidden car, a mianowicie BMW M3 GTS.
Wiem :) Widziałem wczoraj właśnie że doszedł M3 GTS, ale nie kupuję go bo czekałem na coś innego (wtajemniczeni) wiedzą o co chodzi xD
Gold Packi kosztują 50% mniej przez 12 godzin.
T1 - 300 SB,
T2 - 450 SB,
T3 - 600 SB.
Kolejne wozy zostaną wycofane:
-Ford Mustang RTR-X - Cena: 4400 SB,
-Lotus Exige Cup 260 - Cena: 2400 SB,
-Lotus Exige Cup 260 Adrenaline - Cena: 2640 SB,
-BMW M3 E92 Grip King - Cena: 4000 SB.
Moim zdaniem Black Box przesadza.
Do gry dodano Chevrolet El Camino SS "Team Escape" Edition oraz Lexus IS 350.
Z czym przesadza ? właśnie dobrze bo jest jakieś urozmaicenie a tak były by cały czas te samochody u dilera i każdy mógłby kupić sobie a tak jak ktoś przeoczył to będzie czekał na nie :). Nie ma co narzekać, jak podoba się dany samochód to go kupisz i wsio a oni mogą później go wycofać bo kto im zabroni :)
Wcześniej nie byłem przekonany do tego El Camino, ale teraz jakoś mi się spodobało. Kupuję. :)
Edit: Lol! El Camino dostępny tylko jako dodatek do SpeedBoostów. ;/
Po ch*j ja kupiłem boosty z Nissanem ... Mogłem poczekać ;/
Ja trafiłem dobrze ;d bo dzisiaj biorę pakę z El Camino xD
Ja dziś kupiłem Ford Mustang RTR-X, BMW M3 GTS, Audi A1 Clubsport Quattro, Lotus Exige Cup 260 Adrenaline, Toyota MR2 i Mazda RX-8. W Dodatku tuningowałem wizualnie wozy i kupowałem Gold Pack'i T3, T2 i T1. Z 50,040 SB zostało mi 18,560 SB:p