W World nie ma czegoś takiego jak Admin. Zresztą w czasie ostatniego Spot The Devs pisałem z jednym kolesiem.
Bo oni są przecież są wybierani podczas Spot The Devs.
Nie, oni po prostu należą do teamu produkcyjnego.
Dzisiaj była taka sytuacja , że Devills zapraszał do grupy.. Chciałem dojść , ale była pełna . :( I dostałem jakąś wiadomość od niego : Nie masz punktów? Chcesz je mieć ? to wejdź na stronę : *******s.com. ( były gwiazdki i nie wiem co to za strona )
PSN: benek8
Origin: benek8
Teraz Ruscy bawią się w wyłączanie gry co 5 minut -.-
EDIT: Panowie z Worlda wyłączyli serwery. Ciekawe trochę, choć pewnie powstrzymują problemy z ruskami:p
SmiLey - to strona z cheatami :p. Mi raz przyszło bez tych gwiazdek :p. I jakbyś zaakceptował, to włamaliby Ci się na konto. Wiem, bo znajomy tak miał, 50 lvl, bardzo dobre auta, a ruskie mu wbiły i musi wszystko od nowa wbijać.
Serwery Worlda zostaną o 23 wyłączone na 4 godziny. Pojawi się wtedy nowe auto u dilera - Ford GT40. Pojawi się także najprawdopodobniej nowe auto za IGC.
Nie będzie nowego auta za IGC. Będzie nowe auto typu "Elite". Tak napisał Marc De Vellis na twitterze.
Jaki zj*b z tego De Vellisa...
Jakie lagi ma teraz ta gra to normalnie szok. Muszę czekać na dźwięk przyjęcia diamentów bo inaczej mi kolejnych nie przyjmuje. Mam chęć normalnie na FB napisać do De Vellisa.
Moje Camaro na Elite przerabiają?! O NIE ! Niech tylko spróbują chrzanić moje ukochane autko, to im nogi z pośladków wyrwę =D
EDIT: no ja myślę, że nie skopiowałeś :)
Prawdę mówiąc poza Road Runnerem i DBS'em mogliby darować resztę aut, bo ani rajdówek ani radiowozów nie można wykorzystać w grze. Chodzi mi o to, że radiowozem ścigam poszukiwanego, a rajdówką jeżdżę poza trasą.
Przeglądając pliki językowe, oprócz wcześniej wspomnianego Camaro znalazłem także:
- Toyota MR2 "Gymkhana",
- Aston Martin DBS,
- Lambo Countach Cop,
- Porsche Carrera RSR "Enduro"
- Plymouth Road Runner.
Nie kopiowałem z NFS-W.pl, sam szukałem :D.
Czyli mamy już 2 lub 3 nowe auta pewne w następnym patchu.
EDIT: Mazda MX-5 za IGC. Dokładnie za 50k
Kolejne auta z Worlda są w limitowanej promocji (nie, nie zostaną usunięte):
-Porsche 911 Carrera S Snowflake dostępne u dilera na limitowany czas za 3600 SB.
-Porsche 911 Carrera S dostępne w promocji na limitowany czas za 3300 SB.
-Porsche 911 Carrera Snowlake 2010 dostępne w promocji na limitowany czas za 3000 SB.
-1969 Ford Mustang Boss 302 dostępny w promocji na limitowany czas za jedyne 1800 SB.
-1967 Chevrolet Corvette Stingray dostępny w promocji na limitowany czas za 1800 SB.
Piszesz na fejsbuku pod jego komentarzem, jak się właśnie taki pojawi. ;]
U dilera pojawił się Bentley Continental SS Coupe w wersji TE za 6k SB. Zakupiłem, nawet fajnie śmiga.
EDIT: Renault Clio V6 dodane do paczek boost. Do tego w plikach językowych zostały znalezione nowe nazwy naklejek, które pojawią się być może w następnym patchu. Tutaj podaje listę kategorii:\
-AFTERMARKET
-ATOMIC
-CADAVER
-CHIBI'S NEST
-FERAL
-NATIONAL FLAGS
-GRIZZLY
-HIVEMYND
-LOGOS
-MANUFACTURERS
-NUMBERS
-PRIMITIVES