W tej grze można tak łatwo zdobyć pojazd, i jest ich tak mały wybór że prędzej czy później każdy ma taki sam pojazd w garażu, to nie Gran Turismo żebym wybierał spośród danych modeli...
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ale powiedzcie jaki jest sens mieć w garażu ponad 60 aut? Dla mnie 30 aut to już dużo.
Nie wiem, widocznie dla niektórych ma to sens. Chociaż wtedy 55 z tych aut stoi w garażu i nic nie robi. Ja mam dobre kilkanaście pojazdów i to już jest jak dla mnie zdecydowanie za dużo, ale trzymam, bo żal tracić boosty.
Ja mam 10 pojazdów i więcej nie zamierzam mieć :)
To też już niemało, że tak powiem. :P Kurczę, chyba uzbieram na Lexusa IS-F - jest to najrzadsze auto w grze.
Również posiadam Lexusa i powiem że godnie zastąpił Lancerka Evo. Ciężko się go prowadzi ale idzie się przyzwyczaić :D
Mnie na niego stać i powiem, że podoba mi się, i to bardzo :D. Równie dobrze mogę kupić Is 350, jak wejdzie, ale nie oszukujmy się - po co wydać boost, jak jest podobne auto za IGC, i to lepsze.
Ja właśnie kupiłem 4 auta - Skyline'a R32, Countacha, S5 i IS-F. Największym dla mnie zaskoczeniem był Lexus - pomimo średniego prowadzenia i nitro to dość dobre auto, powiedziałbym więcej - najlepsze za tą kasę. Audi to totalna pomyłka - wolno jedzie, przyspiesza i ciężko się go prowadzi. Muszą nad nim popracować. Skyline R32 - jakby 2000 GT-R w T2, niemal identyczne. Countach - średnie nitro i prowadzenie, raczej dobre auto lecz lekko gorsze od Nissana.
PS: PZERO nie jesteś lepszy masz 17 samochodów xD
Se3a - wiem. :P Pewnie zaniedługo liczba ta dobije do 20. Szkoda, że większości nie używam...
Ja mam 27 i jakoś nie chwalę się ;p Nie wiem jak wam, ale mi się cierpliwość kończy się. jak nie dadzą nowych aut do Worlda, to napiszę taką petycję do supportu, że w 1 dzień dadzą te 6 aut naraz. -.-
Nom sam wiem po sobie że mam 10 i używam 9 bo Subaru coś nie jeżdżę, za słaby na 2 klase... Sprzedam jak uzbieram kaskę na Skylina :P
Ja mam 20 aut, a niedługo będzie ich 23 :D.
Chciałbym żeby ludzie ciężko pracowali na samochody tzn. Boosty jeszcze zrozumiem ale żeby zarabiać na bugach gry to już jest szczyt wszystkiego, i co to da że dojdzie się szybciej do 50lvl a potem, zaprzestanie się grania. To jest według mnie bez sensu, lepiej powoli nabijać sobie poziomy czerpiąc przy tym przyjemność z legalnie zdobywanych giftów.
Właśnie, mam to samo zdanie co Ty. K*****y można dostać, jak widzi się co chwilę na czacie "kto do all in".
Mazda RX-8 trafiła do gry! 1 500 pkt. SpeedBoost i klasa 1 oczywiście. Gdyby Wam było mało, od dzisiaj do 50 000, 17, 500 i 8 000 SB dodawane będą walentynkowe naklejki.
RX-8 na pewno nie jest rywalem dla MR2 i Solstice'a, ale wygrywa z takimi jak MX-5, 2000 GT-R czy Golf I GTI. Rzadko używam hamulców żeby hamować tym autem. Naklejki już mam, powiem że takie sobie są.
Kurde ... GT-R SpecV R35 ? Muszę kupić boosty . ;p