A mi kolega gadał, że Murcielago jest kiepskie:lol
Oglądałem film na YT porównujący Solstice i MR2. Oba auta to niemal to samo, tylko każde w innym opakowaniu (czyt. Pontiac w ohydnym, Toyota w ładnym).
Wyprzedziłeś mnie :D. Ja kupię Mazdę i Renault na 100%, być może M3 do tego. Dzisiaj lub jutro mam zamiar przetestować te auta na Mason Street (dla niewiedzących - najbardziej zróżnicowana trasa w World. Są na niej długie proste, jak i sporo zakrętów).
Jaaaaaa, MAZDA I "RENO", pewnie tylko na jeden mi starczy :(
Mam nadzieję że mazda będzie królem T1 :D
BMW M3 GTS - świetne przyspieszenie i prowadzenie, kosmiczne N2O.
Ford GT40 - świetne prowadzenie, najlepszy v/max w T2, świetne przyspieszenie, ale N2O słabe.
Lambo Miura SV - kiepskie prowadzenie, dobre przyspieszenie i v/max, N2O średnie.
Mazda RX-8 - Wszystko świetne, ale nie tak jak w MR2.
Lexus IS 350 - świetne prowadzenie, reszta średnia.
Renault Clio V6 - Wszystko świetne, poza N2O.
Mazda? T1!? Trochę to dziwne. Coraz poważniej zastanawiam się nad kupnem SB. :P
Viper, od którego poziomu jest np Lexus IS350 czy FordGT40 ?
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Se3a, one dopiero w plikach są. Lexus pewnie będzie za 1,5k SB. GT40 jako prezent, chyba że wejdzie do gry. Wtedy 3k na 100%.
Ale BMW M3 GTS to raczej jest u mnie pewniak. :P
aha bo ja myślałem że to furki jakie sobie kupił a tak patrzałem w grze i ich nie mam :P fakt, niektóre odblokowują się co dany poziom ale to raczej w przypadku T2 i T3.
Niekoniecznie Mazda musi być w T1 - spójrzcie chociażby na Audi Quattro i Lancię Deltę (wersja stock), mają osiągi aut klasy 1, a jednak znajdują się w T2.
Hacki, PTR, hacki.
Gwozdek - widziałem screeny z Mazdą i ceny bodykitów są z T1.
Nie wierzę, że RX-8 będzie jako T1. Na pewno zmienią klasę, tak samo było z CCX.
BMW M3 GTS - mam je i powiem wam , że jak wejdzie nie warto kupować.. Mam wersję tą z ProStreeta ..
A ten Lexus chyba już był ..
PSN: benek8
Origin: benek8
SmiLey - to jest całkiem INNE auto to BMW. TO jest to co było w The Run. Lexusa nie było, IS 350 i IS-F to całkiem inne auta.
Powiem, że autka ładnie się prezentują.
Miura wygląda ciekawie :)