Tak, za 1,5k SB. Ta Toyota to nic innego jak 2000 GT-R w innej budzie.
I tu się mylisz. Jest lepsza. Jeśli chcesz, możesz pojechać ze mną wyścig, aby się przekonać. Chyba, że Skyline jest na full pro, a Toyota na stockowych częściach.
@DOWN: Właśnie gram na PL 3.
Jak cię znajdę to jadę z tobą od razu, ok?
Ciekawe kiedy polską policję zrobią... Pewno wtedy kiedy zrobią Kię Pro Cee'd lub Arrinerę.
Niech to pozostanie moją słodką tajemnicą. ;)
Mat3usz - no nie wiem, czy aż taką wiochę, skoro siostrzany Hyundai zgarnia tam tytuły. Przykład? Elantra właśnie zdobyła tytuł Auta Roku. A co do nowych aut - widzę bardzo zacnie, panowie z EA totalnie przebudowują listę. Szkoda tylko, że MR2 i Quattro 20V poczekają na mnie jeszcze conajmniej z tydzień. :/
Siekierka - zanim Kia będzie dostępna w NFS-ach, to jeszcze dużo wody we Wiśle upłynie ;)
Ja tam się cieszę, że robią porządki w grze.
Nissan 200SX S14 (ulepszona wersja) i Lexus LFA zostały wprowadzone do gry.
EDIT:
W newsie na oficjalnej stronie przeczytałem:
Upcoming in-game cash cars
The return of the Pagani Zonda and Nissan GTR R35 SpecV
SpeedBoost for milestones
Tier 4 cars
Czyli będą nowe wozy za IGC, Pagani Zonda F i Nissan GT-R R35 SpecV powrócą, nie wiem i... Klasa 4 ! Czyli dobrze się zapowiada.
Kolejna nowość to kolejny TweetItUp. Tym razem do wygrania Porsche 911 Carrera S Snowflake.
SpeedBoost for Milestones ? Brzmi podejrzanie.
Ponoć Murcielago ma wejść za IGC. Mówili o tym w najnowszym Asc Marc.
Mmmurcielago ?!?! To nawet fajnie. A tak poza tym to w grze już można zobaczyć Lamborghini Countach 5000 QV.
Podobno tragiczne w prowadzeniu jest to nowe Lambo. Pewnie dadzą Murcielago w IGC, ale w słabszej wersji niż za boosty pewnie i możliwe, że za co najmniej 1,5 mln $ jak w przypadku SLR 722.
Ja słyszałem, że Countach prowadzi się dobrze, ale jest za wolny.
M3 - jedyna różnica, jaka może zajść między autem za SB i IGC to zainstalowane części. W aucie za IGC może ich nie być tak jak w przypadku aut za SB.
Ja dodam jeszcze to, że w niedalekiej przyszłości do gry powróci Pagani Zonda F i Nissan GT-R SpecV (R35). <3
Gwozdek to się z Zondą i Nissanem spóźniłeś;)
Myślę nad wozem T2 "dla jaj", co wybrać, Lancera czy Golfa, mazda słabo wygląda i już ją miałem, a Dodge jest słaby ogólnie.
Lancer to tylko Evo X. Jak Evo IX to bierz Golfa.