Po dłuższym myśleniu zdecydowałem, że wybiorę Vettę.
EDIT: Rozmyśliłem się. Kupuję 959.
Dodali Super Snake The Run edition.
Teraz tylko... MOM PLEASE!!
Nissan 200SX (S13) pojawił się w Worldzie..
Dobra wiadomość! Narazie EA nie będzie wycofywać aut ze sprzedaży, tak więc przez jakiś czas można spać spokojnie. :P
Alfa Romeo 8C Competizone u dilera za 5500 SB.
Kolejne auta będą kasowane. Tym razem są to Aston Martin V12 Vantage, BMW 135i i policyjny Nissan Silvia.
Trochę szkoda tego Astona, ale BMW i Silvii już nie ;p wczoraj kupiłem 1900 SB za 11zł :D
@DOWN - dlatego nie powinno się ufać grubasom z USA. Są jak nasi politycy - co innego mowią, robią i myślą ;p
A to dziady! Mieli wycofywać tylko do końca roku! ;/
Teraz odszkodowanie dla każdego po 3k boostów.
a kaniony to co lenie wycofują po nowym roku i kanionów nie dali
Jezu, bo żeby kaniony wprowadzić to muszą zrobić jeszcze dla nich wyścigi! -,-
Down: Nie musieli, ale tak postanowili. Kaniony są gotowe, ale nie ma w nich wyścigów - była o tym mowa w Ask Marc.
Ale tak postanowili i się tego trzymają - cóż, nic na to nie poradzisz. A ta Alfa jest... CUDOWNA! <3
No to ja powiem wam słów kilka.
Jutro, tj. 7 grudnia będzie event o nazwie Find The Spot organizowany przez NFSUnlimited i NFS World. O co w nim chodzi ? Otóż na NFSUnlimited pojawi się obrazek z bilbordem, który my będziemy musieli znaleść.
Gdy go znajdziemy, mamy zrobić zdjęcie (koniecznie z mapą), i wysłać je na [mail][/mail].
Nagrody, jakie możemy wygrać:
Day 2 - January 7th starting at 19:00GMT / 20:00CET / 11:00PST:
Spot 1 winners: 2 x 1500 boost
Spot 2 winners: 1 x 1500 boost, 1 x Snowflake 2012 Porsche 911 Carrera S
Spot 3 winner: 1 x headset, 1 x Shift, 1 x sunglasses
Spot 4 winners: 2 x 1500 boost
Spot 5 winner: 1x Snowflake 2012 Porsche 911 Carrera S
Spot 6 winner: 1 x Shift 2u, 1x sunglasses
Spot 7 winner: 1x Snowflake 2012 Porsche 911 Carrera S
W pierwszym dniu mieliśmy dwóch polaków, jeden z nich wygrał właśnie Snowflake'a.
Ja chcę Snowflake :D. Chociaż i tak pewnie większość ruski zgarną... I nie jeden Polak, tylko obaj nasi rodacy zgarnęli po Carrerze.
@DOWN: January to styczeń...
7 grudnia? Aaa, to to już dawno było... Ale spróbować nie zaszkodzi. :-)
ps. 666 post! Aaaaargh xD
To kiedy jest ten event? Teraz? Jutro? O której?
Jutro o 20. Na NFSUnlimited będzie screen z miejsce, które trzeba znaleźć, zrobić screena z mapą i wysłać na e-maila.