Lepiej podaj czas na Waterfront, jaki nią wycisnąłeś (w porównaniu do RTR-X) bez power-up'ów i wypadków. Wtedy będziesz mógł stwierdzić czy Zonda jest taka pro. :)
Czemu wszystkie auta są w klasie 1 ?
Bo je podmienił i dlatego. Patrz po statach, które będzie w jakiej. Bo z nich wynika, że 200SX i Quattro w T1, XKR w T2 i reszta w T3.
A mówiono podobno, że nie będzie nic lepszego od RTR. :/
Kod na 750 SB: 8DXY-JWWC-VNJL-2REM
A to ch***, nie dali 1k.
No co za ci** ! Już nie chciało im się dać 1000 SB ?
Może kolejne 750 będzie na Nowy Rok...
To ja dam jeszcze kod na wypożyczenie Porsche 959 na 7 dni: EBG6-NLFK-XK5G-7V6A
Kurde, wyprzedziłeś mnie :p. Z kodu na 959 skorzystam, bo mam zamiar je kupić. U dilera zaś pojawił się Lotus Exige Cup 260 Adrenaline, czyli ten, który niedawno był prezentem do paczki SB. Oba kody są ważne do Sylwestra.
Taki bodykit chyba występuje w grze. Co do emblematu - wystarczy kilka kwadratów i skill w ręku. :P
Jutro pojawi się nowy Treasure Hunter. Będzie to Murcielago.
@DOWN: Auto podczas jazdy którym pokazuje na mapie lokalizację każdego diamentu.
Smiley - Boosty ku***! Jak można przeinaczać słowo, które w tej grze jest prawie na każdym kroku.
Co to jest ? Jaki Tresaure Hunter ?
diamenty a poza tym wliczając wycofane to jest 69 aut
Ej a jak doładowywuje się Boosty przez SMS'a ?
O Jezu, klikasz w te boosty które mają w dolnym rogu komórkę i te które Cię interesują. Klikasz w to i masz wszystko wyjaśnione jak to zrobic. Trzeba tylko użyc mózgownicy. :P
Mam pytanie do was. Zamierzam kupić RTR-X i jeszcze jedno T3 4fun. I zastanawiam się nad Viperem, Vettą, Fordem GT i SLR. Odpowiedzcie mi w tym temacie, co wybrać. Z góry dzięki.
Żadnym z tych aut dużo nie zawojujesz, więc możesz zdać się na własny gust.
Viper to czołg, Vetta to dupa (jedynie Carbon Limited Edition jest bardzo dobry), Ford GT taki sobie a SLR też takie sobie.