Nic ona nie daje.
EDIT: Dwa nowe auta - Jaguar XKR - T2, 3000 SB, Murcielago Treasure Hunter (coś jak Cayman do zbierania diamentów) - 6000 SB.
To ja czekam na... McLarena MP4-12C !
Camaro ZL1 albo Challenger SRT8. Jak się pojawią to je kupuję od razu, nawet za SB ;p
Ta linia nadwozia przypomina mi Panamerę. Jednak ten napis "exclusive" się nie zgadza, gdyż była już ona w HP. U dilera pojawiła się Carrera S. Przy zakupie Boost otrzymamy Lancię Deltę HF Integrale. Pojawiły się w plikach nowe auta:
- Lamborghini Countach,
- Lexus LF-A,
- McLaren MP4-12C,
- Toyota MR2,
- Pontiac Solstice GXP,
- Porsche 911 Carrera RSR '74 - najprawdopodobniej to będzie kolejne auto Teamu NFS.
Toyota będzie władać T1.
911 jest prześliczna. :) Zastanawiam się poważnie nad jej kupnem. :P Co do "zapowaidanego klasyka Porsche" miałem rację - przypuszczałem, że to będzie RSR '74.
Prawdopodobnie jest to pierwsze auto T4.
Które? 911 będzie najprawdopodobniej w T2, tak jak Lambo. McLaren i Lexus do T3, a Pontiac i MR2 do T1.
I tak pewnie po jakimś czasie skasują te fajne autka. -.-
Pontiac według mnie trafi raczej do T2. McLaren MP4-12C i Lamborghini Countach pewnie będą kosztowały w przedziale 10-15k SB. Nie zapomniajmy również, że w plikach znajduje się jeszcze stockowa wersja Koenigsegga CCX.
Nie wiadomo kiedy powrócą wycofane auta. Jak dla mnie to to jest bardzo zły pomysł. :(
Jak to tu kto napisał- pewnie to chwyt marketingowy, albo stracili licencję na auta.
Kod na 750 Boost: EWPD-3KGA-VBVF-9HYS
Znowu te daremne 750 SB...
Ciesz się, że chociaż coś. Będzie jeszcze jeden kod, pewnie na rentala. Tamten co podałem wcześniej był z okazji 25 milionów osób grających w darmowe gry EA. Ten za 100k fanów na FB jeszcze się nie pojawił.
EDIT: Ten kod był jednak i za to, i za to.
750 SB za dwie okazje ?! Lol...
Smutne, prawda? Do tego dochodzą jeszcze rosnące ceny wozów, pakietów, itd. ;(
Toyota MR2 trafiła do World. Tak jak przewidziałem, jest nowym królem T1. Jak ktoś chce sprawdzić, jak ona śmiga zapraszam o 16.30 do gry. Tak, kupiłem ją :D.
A za ile Boost? Pewnie za 1500.