Ja prawdopodobnie jutro zabawię się w tuning optyczny pojazdów ponieważ dzisiaj wysłałem pieniążki na PAYPAL to pewnie do jutra dojdzie, kto wie może i dzisiaj nawet bo i tak bywa.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Coś mi się zdaję, że niedługo dostaniemy kolejną NOWĄ TRASĘ UCIECZKI DRUŻYNOWEJ! Poniżej macie filmidło, które pokazuje hackowaną trasę:
[movie=youtube]oOS9tarYafs[/movie]
Się uparli na te ucieczki. Jak tak chętnie dodawają, to niech dadzą 8-osobową ucieczkę. Jak zabawa, to na całego. Mogliby też skusić na inne eventy, tj. SpeedTrap, LapKnockout czy Tollbooth nawet :D.
Ej , według mnie jest to jakieś podejrzane trochę, bo zauważcie, że nie ma zagrodzeć tzn. tych murów ze strzałkami, po drugie mało policji, po trzecie 3 km w 10 minut ? no bez przesady ...
dongU takie są uroki haków. A tak poza tym Nissan GT-R SpecV dostępny u dilera za 5000 SB.
No i punkty SB drożeją...50.000 już nie po 11.25 tylko po 17.00 zł.oczywiście inne oferty też podrożały. ;/
I tak zamiast 80k boost będę miał 55,750k.
Ale nie ma co narzekać bo drogo nie jest.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Teraz cała nadzieja w promocjach na SB. :)
Lamborghini Miura pojawiło się u dilera. Kosztuje 3k SB.
Wie ktoś dlaczego non stop ktoś o nicku NFSDEVELLIS wysyła do mnie cyferki?
Jak w Metinie. Normalnie takie same jajca się dzieją. Potem zaczną znikać samochody, konta.
To nie jest ktoś, to jest konto De Vellisa :p. Pewnie ruski mu konto zhakowały :D.
Powinni zająć się Ruskami:p
Właśnie aż dziwne, same 1 1 1 1 1 1. Ja tam obecnie mam 12 aut i nie maksymalnie dobiję chyba tylko do 15.
To nie jest takie "swoiste" włamanie, bo gdy spróbowałem mu odpisać to się okazało, że jego konto jest wyłączone. :D
Bo do Admina nie da sie napisać.