Mod. daję 5 -..bardzo mi się podoba ;)
Driver - chcesz komenta to będziesz miał :) Render niewtopiony, tło okropne, napis również razem z herbem. No nie wiem co tutaj więcej pisać..
Manulx - Ja widzę duże postępy :> Postać ładnie wtopiona i wg. Kolory trochę nudne, ale nie jest źle :P
F3 - żartujesz sobie? Jest gorzej niż źle.
manulx - wtopienie złe, napis zły, cóż - przykro mi. Całe tło jest jasne, podczas gdy postać ciemna. I co tu się wyróżnia? Tło? Bo na to wygląda. Powinieneś bardziej się światłocieniem pobawić, gdyż obecnie wygląda to, no cóż, mizernie. Ale postęp jakiś tam zawsze jest. 2+
Tym razem jest gorzej niż poprzednio... Znowu brzydkie wtopienie, tym razem też światłocień zawodzi, chociaż tu jest lepszy, i to ohydne rozjaśnienie po bokach... C4D fajne, ale oświetla tą część piłkarza, która powinna być zacieniona (pupa, głowa). 2
To nie jest już sygna - za duże. W 400px wyglądałoby ładnie. Co prawda znowu spartaczyłeś światłocień, ale wygląda to już nieco lepiej. 4=, zgłoś się na GG, to ci wytłumaczę, co niszczysz.
A gdzie to wyczytałeś? Sygna może mieć obojętnie jaki wymiar, może być nawet pionowa, na ten temat nie zmienię zdania.
Radzio - Z prawej strony sygna wydaję mi się za bardzo rozjaśniona, lancer z przodu nie powinien zostać rozmazany, bardzo brzydko to wygląda. Napis nawet fajny i ten kawałek pomarańczowy na ramce też dobry, ale może z inną czcionką bym pokombinował.
Driver - Herby z tyłu brzydko wyglądają, tym bardziej, że są dwa. Powinien być najwyżej jeden. Postać brzydko zakryta c4d na dolę. Ogólnie te c4d porozrzucane na tle brzydko wyglądają.
Driver - sorry, ale nadal robisz wszystko źle. Te tła są takie tanie, płaskie, tandetne wręcz. Zero w tym wszystkim światłocienia, zero życia. I nie wiem, po kiego grzyba wycinasz postać z tła - rób to lepiej wszystko na stockach. Obecnie daję ci 2.
Driver - Ty tylko z piłkarzami robisz sygny ? Co do niej te "pasy" są niepotrzebne. No i ten napis... 3
pomysł był dobry, gorzej z wykonaniem..C4D nie pasuje..to zielone i niebieskie../ czerwono-różowe po prawej nawet ładne..dam 2+..miałbyś 3 jakby był napis i ramka