Jedynie, do czego bym się przyczepił to napis, niby wtopiony, ale aż za bardzo, nie widać go. Imo bym go usunął.
Kozacka, jedynie napisik trochę zbyt pomieszany.
Świetne :D ma klimacik :)
BMW - ładne, ale mogło być ładniej ;)
Silvia - jakoś ujdzie, ale nie najlepiej. Ale ważne że Lastersowi się podoba :)
Supra - Super Supra :D wyszło genialnie, sygna jest bardzo oryginalna i dobrze wyglądająca :D
BMW: Ładne ale nie powala takie 4/5
S15: Moje ulubione klimaty takie magiczne połączenie samochodu z skromnym fanartem 5/5 ;D
Supra: Bardzo ladna minimalistyczna 5/5 ;)
BMW - fajnie zbudowany klimat. Jest okej, ale du*y nie urywa ;)
S15 - nie podoba mi się ;D
Supra - genialna, 6/6
Dla mnie właśnie tak samsungowo wygląda :) choć jak jeszcze raz patrzę to trochę cienia przydałoby się na tej twarzy.
Jakoś to tło mi tutaj nie pasuje - ten niebieski kolor. Z jednej strony wali energią i to jest fajne, ale z drugiej kompletnie się gryzie z elementem z Ai. Ta biała plama z lewej strony też nie do końca mnie przekonuje. CM oczywiście bez zastrzeżeń ;) Ogólnie mam bardzo mieszane uczucia jak na to patrze :P
Wygląda super ;) macie kurde talent i pomysły :)
Ostatnia lepsza, ale to niebieskie coś nie pasuje ;)
Podoba mi się to drugie :)
Zielony kolor trochę psuje cało sprawę ale ogólnie jest git!!
Ale ja nie powiedziałem, że Shay tam nie pasuje. Bardzo pasuje, tak tylko podpowiedziałem, że może podobna sygna w niebieskich barwach byłaby ciekawa. :D
Spoko, tak piszę bo podoba mi się klimat zimowych lokacji z trailerów. Napis mógłbyś umieścić na pierwszej wersji, na tym czerwonym polu po lewej stronie, z zastosowaniem jakiegoś efektu, żeby bardziej wyglądał na łamiący się czy rozsypujący. Tak sobie to wyobrażam, nie wiem czy to czujesz. xd