I po co tyle tych brushy ? Czcionka ani trochę nie pasuje. Sygnatury z renderami samochodów słabo wychodzą, przynajmniej mi. Jak ci mówiłem poćwicz więcej na renderach jakiś postaci czy coś, a jeżeli już masz robić z autami to przynajmniej nie używaj renderów tylko szukaj jakiś ładnych fot z autami w drifcie czy coś. Ważne też jest światło, kontrast, kolory itp.. Nawaleniem fliltrów i brushy nie zrobisz ładnej sygnatury i sam się o tym przekonałem. I czemu miałbyś dostać przynajmniej 3+ ? Z dnia na dzień nie staniesz się dobrym grafikiem, więc przygotuj się na negatywne komentarze. Poczytaj tutoriale i poćwicz różne efekty. Ja oceny nie będę dawał bo była by to jedynka, a jako, że dopiero zaczynasz to twoje sygny nie nadają się do oceny.. Ćwicz, ćwicz i ćwicz !! ;d
Rendery to różne rzeczy, postacie bez tła. Po prostu jakaś postać z gry wycięta lub auto. Może auto jest w drifcie na jakimś torze, ale wcale tego nie widać. Tylko nawaliłeś brushy na tor.. Z takiego czegoś nie zrobisz sygny. Dawaj jakieś efekty wokół auta itp i staraj się jak najmniej używać brushy. Pobaw się kolorami, kontrastem itp. tak jak już mówiłem i czytaj tutoriale.. !
I spójrz na stock. O wiele lepiej wygląda niż ta przeróbka. No postaraj się coś lepszego zrobić. Spójrz na to albo na moją sygne w podpisie.
Może ja też za dobrze nie umie, ale ciągle ćwiczę i chyba lepiej to wygląda niż gdybym nawalił na miejsce toru brushy, ale zaczynałem podobnie jak ty.
Co ci po tym, że dam 2 ? Na początku musisz dostać baty żeby się nauczyć. Za miesiąc, dwa na pewno dam ci jakąś czwórkę xd
Dobra ja jeszcze coś starszego wrzucę.
Spoko, krytykujcie, uczę się dopiero ;d