Se3a - to są CM + napis... Widać, kto tu się na czym zna. :) Ciekawi mnie, co skay będzie robił jako grafik... Hmmm... Skoro layout już jest. :)
No i drugi raz Se3a - niewymiarowe, zero efektów, ramka i napis ssą. 1.
Napisy se na razie oszczędź i nie dawaj tych pasków. Nic tutaj nie zrobiłeś tak właściwie. Pewnie nie chce czytać ci się tutoriali, ale uwierz, że to bardzo proste i możesz się dużo nauczyć, a na samouczku daleko nie zajdziesz moim zdaniem.
Sudri - masz racje, bardzo przydały by się obrazki do newsów itp., ale dopiero zaczął, spokojnie ;d
Jeżeli jest grafik to powinien już teraz zrobić nowy zestaw unikalnych obrazków do np. każdej kategorii newsa, wykonywać na bieżąco obrazki tytułowe do newsów, może jakieś nowe bannery i buttony. Myśl myśl :P
Hmmm, obrazki to akurat ja robię. :) Tylko muszę uczytelnić jakoś napisy i będzie ok. :) Jakby co, to mogę robić takie prace. :P
Radek11 - hmmm... Paski? Znowu zero efektów na aucie. Człowieku... Czemu nie słuchasz się niczyich rad? Napis ssie. Zrozum, napis musi być częścią sygnaturki, a nie oddzielnym światem. Główną część sygny trzeba uwidaczniać, nie zasłaniać durnymi efektami, jeszcze bez odpowiedniego ich wtopienia.
2 na zachętę, wygląda to koszmarnie.
Czy to takie trudne przeczytać tutorial ? Posłuchaj rad, bo z brushami daleko nie zajdziesz. Ja z resztą zacząłem podobnie, no ale mówie ci czytaj tutoriale !! ;d
Czemu nie skomentujesz powyższej pracy ? O wiele lepszy nie jesteś, więc się nie wywyższaj.
Dobrze, że w końcu zacząłeś pracować z tutorialami, no ale jeszcze słabo. Jak widzę to tylko render i to niewtopiony i czemu pod renderem jest ten odcień tego kolesia ? Na tle widze, że dałeś "szarpen", ale to za mało. Mógłbyś podać link do tego tutoriala ?
Radek - tutoriale bierz z i-point.pl, tam dobre znajdziesz.
Radon - słabo, stock słaby i ten napisy okropnie wyszedł. Wydaje mi się, że dałeś tutaj tylko gradient czarno biały i ten brzydki napis ; /
Nie nazwał bym tego sygną ;d To napis jest zwykły, no ale gdyby pisało I love F3 to by było 6 :d
Ja robisz sygnę to nie patrz nigdy ile pracy w nią włożysz.. patrz na efekt i pomysł, to nie jest forum graficzne ^^ Peace ;p
Co do prac umieszczonych w tym temacie , najbardziej podobają mi się pracę Modersona. No i pytanie do kolegi " Może dał byś jakiegoś tutka ?:P Jak się uczyć to od najlepszych !
Co do moich prac to sygna i avek są mojej roboty... nic oryginalnego x.x
DKC - Zbyt szybcy by żyć, za młodzi by umrzeć.
Z białym napisem, bo z czarnym trochę się zlewa.
DKC - Zbyt szybcy by żyć, za młodzi by umrzeć.
Moderson - nawaliłeś tutaj tylko tego dymu ; / Słabo wygląda to.. 2+/6