Ozi - świetliki nie pasują. No i głębi nie ma, światła też mi brakuje. Ale tak to jest... OK! 4.
Przykładam się do wypowiedzi PZero, lecz ja dam raczej 3 ; / Av fajny, tylko może mogłeś dać troche koloru albo jakieś rozjaśnienie na tło ;d
Ozi 4 na szynach ;P ładnie jest ale coś mi się w tym nie podoba :(
PSN: benek8
Origin: benek8
PZero trafił w samo sedno :D 4 dla Oziego.
moja pierwsza własna sygna:p
tutaj jeszcze jedna
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24
Słabo. To C4D z tyłu okropne. BMW i ten koleś nie wtopione. Na zdjęcie BMW na szybie widać jakieś paski z innego zdjęcia. To brzydko wygląda. W pierwszej sygnie bardzo słaba jakość. Musisz popracować żeby były dobre efekty. Oglądaj Tutki i następnym razem będzie zdecydowanie lepsze.
PSN: benek8
Origin: benek8
To nie c4d tylko nawalone brushe ;d Jak już benek mówił nie wtopione rendery i słaba jakość. Popracuj i poczytaj tutoriale :d
benek chciał zabłysnąc i nie wyszło :D 1
BTW, grafikiem jest każdy, kto wykonuje prace. :) Ja nie robię aktualnie sygnaturek, bo - najprościej rzecz mówiąc - nie mam na to czasu.
Radek11 - Jak dla mnie, to wygląda dość słabo. Jedna pomarańczowa felga to nieco za mało. :) Auto ma za słaby kontrast, a ponadto - cała praca jest strasznie "zjotpegowana". Światłocień leży szczerze mówiąc - wszystko wygląda zbyt szaro i ponuro. Napis ssie - ta czcionka nie jest do sygnatur! Dam ci 3= na zachętę, ćwicz chłopie i spróbuj pójść w trochę innym kierunku...
Radek, masakra ale sama sygna jako tako wygląda (chodziło mi o samochód bo nie znoszę Bugatti)
No ja sorry, ale 3 Ci nie dam. Już chyba Tobie mówiłem żebyś nie dawał tej czcionki do sygnatur. Kontrast słaby i zdjęcie niewyraźne, bo pewnie stock miałes w jpg. Ja mówiłem juz Ci kilka razy.. Tutoriale + rendery. Wtedy możesz dodawać prace i się uczyć, bo tak za daleko nie zajedziesz.
Nie musi dawać z renderów! Nie znasz się na sygnach, to nie gadaj. Twoja też nie jest perfekcyjna. Radek, jak chcesz, to mogę ci zrobić sygnę. Po prostu, ze stocków jest trudniej. A robienie sygn z autami jest najtrudniejsze. Napisz na 159559, z czym chcesz. Tzn. z jakim autem.
No no... Muszę przyznać, że mi się podoba. :) Idealnie zrobione światło, postać dobrze wtopiona... Bardzo ładnie ułożone C4D i wszystko fajnie posmużowane. :) Tak, to Twoja najlepsza praca. Ode mnie dostajesz 6. Tak trzymaj! ;)
No, F3 zrobil niezla sygne :D Robisz postepy. 5/6
Sorry, ale słaba :( Dużo błędów, nie chce mi się wymieniać.
No, patrz Radek. Moją sygnę zjechałeś, a tą, którą zrobiłem dla F3 i daliśmy jako jego, oceniłeś wysoko. WOW.
Co do Twoich "wypocin" - ohyda. Teraz to ty możesz mi pierdzieć za przeproszeniem. Aż dziwię się, że ci się to podoba. 1.