Sorry benek, ale od początku miałem zamiar zrobić mu sygnę z Grubsonem... Powiedz mi na PW lub GG dokładnie, jakiej chcesz sygny, to ci zrobię. :)
Ozi - a wiesz, co to jest k***a obrona praw autorskich? Nie dałem zgody na przerabianie! Albo taka, jaką dałem, albo żadna. Pfff. Albo OK, rób se co chcesz...
Ja daje 8/10. Dlaczego ? Te napisy coś mi nie odpowiadają.
Dzięki! Bardzo mi się podoba nawet nie pomyślałem że z nią może coś takiego wyjść. Masz u mnie Plusa ;D
PSN: benek8
Origin: benek8
Fajne PZero, kolorystyka mi się najbardziej podoba, chyba Twoja najlepsza praca. :D 5/6
w V2 lepsza czcionka..ale pierwsza była lepsza moim zdaniem..4 = / 5
Popracuj nad wtopieniem tego audi i zrób mniejsze rozmycie tła.
Adamo. Kiedyś robiłeś o wiele lepsze prace . Teraz słabo jest wtopiona i to tło lipka ;( I migające animacje są zbędne.
PSN: benek8
Origin: benek8
Adamo zaczyna robić coraz lepsze sygny... :) Ta jest lepsza od poprzedniczek oczywiście, jednak moim zdaniem nadal interakcja między tłem, a samochodem jest zbyt mała. Zduplikuj warstwę, posmużuj jakoś fajnie i daj na krycie ok. 20 - to pomaga. Tło powinno być tak rozmazane moim zdaniem, tylko droga mniej - bo teraz samochód wygląda, jakby latał. Napis nadal nie pasuje. 4+ na zachętę. Aha, w porównaniu z badziewną poprzedniczką z tym białym R8 to ta sygnaturka jest super. Poprzyciemniaj też boki. :)
Adamo robisz piękne sygny 5
No, Adamo, jest progres, PZero dobre rady ci dał, zastosuj się to będzie bomba.
Ja niestety nie dam 5, gdyż wygląda trochę gorzej niż poprzednia. Kolory są za słabe, a napis ssie w cholerę za przeproszeniem. 4 zostaje.