moim zdaniem nie fajnie...2/5
Edit//
A ty się wysilasz ?? dajesz swoje a innych to nawet nie raczysz oceniać..
Ej, ej, ale weź się Radek wysil jak już masz stawiać 2 i powiedz co jest źle czego brakuje itp a nie.
Oprócz tego, co napisali moi poprzednicy dodam, iż cały efekt jest po prostu brzydki. Auto ma złe ujęcie. Bez oceny.
Adamo - mi się ta sygna i tak w ogóle, niestety, nie podoba. Napis tu obecny wygląda ohydnie. Auto jest za duże w stosunku do tła, zmniejszyłbym je o dużo. Te paseczki ssą po totalu, nie chodzi mi o ramkę, tylko te w tle. Ramka zresztą też jest ohydna. Dam 3. Nie wygląda to za fajnie...
Tak jest brzedkie że wymioty mnie złapały. 2 BO mi się nie podoba to co pisali moi poprzednicy
DEEW cały czas robisz te same błędy ! po co bawisz się warstwami ? nie wychodzi Ci to..popatrz jak inni to robią i ćwicz..2 --- / 5
Sorry, ale słaaabiutko. Nie chcę wytykać błędów, bo ciągle to samo robisz źle. Poczytaj tutki, google nie gryzie, naprawdę.
Nie mogę patrzeć jak ini robią, mogę tylko patzeć na efekty :p
I nie rozumiem co mi nie wychodzi w warstwowaniu?
no bo ten obrazek jest taki stłumiony..nie wyraźny napisy powinieneś dawać tak aby były wtopione w tło..np jak na mojej aktualnej sygnie...
nawet fajna...ale..
1. wyciełeś
2. zrobiłeś napis z tą '' ramką ''
3. rozmyłeś..i może coś wyostrzyłeś...
4 ..nie wiem co jeszcze..
daje 3/5
Rozmycie niedokladne, zle zeskalowany obrazek i po cholere napis w ramce? Jest progres. :D
Zj*bales to za przeproszeniem...