diego0008 nie ten temat. Dzony - wyjdź. Spamujesz bez sensu. Jeszcze double posta walnąłeś.
Co do sygny DEEW'a to są postępy, słuchaj się PZero, zna się na tym. :D
DŻONY dopiero co wszedł na stronę a już ma warna :D
nie potrzebnie rozmazałeś tego kolesia...ale nawet fajne..ćwicz dalej
Mi się podoba, ale po lewej aż się prosi o jakiś fajny napis;)
Też się zastanawiałem nad daniem tam napisu, konkretnie loga CoD4, ale uznałem że to źle by wyglądało.
//Edit: Jak piszecie komentarze to oceniajcie w skali 1-10, ok?
Właśnie logo CoD4 dobrze by tam wyglądało, tylko trzeba by je dobrze przerobić.
A wiesz, czekaj kilka(-naście?) minut, spróbuję :)
//Edit:
Spróbowałem, nie za dobrze to wyglądało.
Radon - nie wyglądałoby za dobrze.
DEEW - efekt wygląda o wiele gorzej, niż v2/v3. Teraz nic praktycznie nie widać, a focala praktycznie tutaj nie ma. Nie wiadomo, na czym skupić swoje oczy. Kolorystyka fajna, ale tu niezbyt pasuje. Bez oceny.
Tak jak ja sobie ten napis wyobrażam, to dobrze by wyglądało. Nie wiem jak to napisać. Ale popatrz na okładkę medal of honor, może zrozumiesz o co mi chodzi;)
Deew - Już mogłeś tego stocka zostawić tylko zmniejszyć obrazek
sory..ale 2 ===========/5..stock jest tak zarąbisty a ty go zwaliłeś..
cooler jeśli chodzi omnie to zrobiłem to sam z pędzli....efekt mi wyszedł niesamowity moim zdanie..takie świecące kółeczka..a takiego pędzla nie mam...i troszkę się narobiłem..
a twoja jest na 4/5 fajna ale jednak za ciemna moim zdaniem...rozjaśnij tego kolesia na 1 planie..:)
DEEW - bez oceny. Ten stock zdecydowanie nie jest za dobry do sygnatur.
Cooler - no cóż. Super to to nie jest. Napis i ramka zdecydowanie na NIE. Sygnaturka skupiona być powinna na jednej postaci, a ty w kierunku lepszej głębi nie zrobiłeś nic. W ogóle to jedyne, co tu widzę, to polepszony kontrast. Ogólnie tag ma za mało wyrazistości w sobie. Wszystko takie płaskie. 3=
deew cóż jak dla mnie badziew, stock tez się nie nadaje
Cooler za ciemno i za mało wyraziste jak dla mnie i bez ramki 3- /6
ale czemu czerwone, nie podoba mi się za ciemno i ja nic tu zajebist**nie widzę, poza tym jak dodajesz coś to to musi wg ciebie być zajebis** i wtedy dodaj bo teraz nic ciekawego drugi trochę lepszy więc 2+/6
DEEW - okładka Medal of Honor miażdży, ale Ty ją kompletnie zryłeś.