DEEW - niszczysz ładne stocki. Kolory są D O D U P Y! Kiedy to pojmiesz? 2.
Dzony - jeszcze gorzej... Sama ramka i napis na zdjęcie w okropnej jakości? Ż A L. 1.
Spoko moze cos doradzisz co by przydało sie zmienic
Już lepiej ale i tak i tak 1
NIE! Jest jeszcze gorsza od poprzednich. 1.
Przede wszystkim - kolorystyka jest u ciebie do bani. Najładniejszą kolorystyką jest ta naturalna, ew. z lekkimi GM'kami. Wszystko jest zbyt wyostrzone. Ponadto napis i tło bardziej rzucają się w oczy niż sama postać, co sprawia, iż sam tag wygląda co najwyżej przeciętnie - spróbuj się pobawić nie tylko sharpenem, lecz też rozmyciem, wypalaniem, rozjaśnianiem itp. Do tego sam napis nie wygląda zbyt dobrze. Bez oceny.
Trochę cię może zaskoczę, ale do tej sygny wykorzystałem tylko: wypalanie, rozjaśnianie, gradient no i ramkę zrobiłem, Spróbóję coś jeszcze wyskrobać tak jak mówisz, wykorzystując też rozmycie i inne kolory.
DEEW moim zdaniem robisz cały czas to samo..
widzisz jak dla mnie najlepiej wygląda stock lekko przerobiony taki jak ma radon po h.. go polepszać ?
DEEW PZero napisał lecz też rozmyciem, wypalaniem, rozjaśnianiem itp.
za dosłownie to zrozumiałeś chyba :) i odwal już się od tego stocka..cały czas robisz te same błędy..rób nowe a nie przerabiasz to coś cały czas....
Obie są do bani, niestety. Nie podoba mi się to, wybacz. Bez oceny.
A dla mnie dało by rede cos zrobic
2 sygna wtopiłeś swoją w jego i na dodatek brzydko......co dało nie fajny efekt
a co do reszty to w ogóle nie wtopiona postać i tak sobie wycięta.. rozmazałeś krawędzie ale nie wiele to dało..
niestety 2+/5 ode mnie :) ćwicz dalej dawaj więcej efektów i pooglądaj jakieś filmiki i czytaj tutki...
i zgadzam się z wypowiedzią PZero poniżej..:)
DEEW - ... Ocenię wszystkie za jednym razem, gdyż są w identycznym stylu i na identycznym tle. Od razu mówię: to tło jest do D U P Y - jedyne, co bym z nim zrobił, to naniósł fakturę na papier toaletowy i się tym podcierał. Wszystkie stocki są okropnie powycinane i do tego nie zrobiłeś zupełnie NIC, by spójność z tłem była choć trochę lepsza. A jest, lekko mówiąc, taka sama, jak spójność poszczególnych części w chińskich samochodach. A co do napisów... Najmilszym słowem, jakim mogę je określić, jest "OHYDNE". Totalnie nie trzymają się kupy. Właściwie, to nic tu nie trzyma się kupy. 2= dla wszystkich.