jak zwykle DEEw nie ocenił nikogo pracy tylko dodał swoją...;/
Zapomniałem :p
Sygna kkuby: nie wiem co tu zrobiłeeś. bez oceny.
Sygna Radka: za bardzo wykontrastowane, przydałoby się trochę rozmycia na paskach w tle i na masce, napis wyszedł nie najgorzej. Ocena 7-/10
Moderson, oceń też moją. na poprzedniej stronie jest:p
Twoja nawet fajna, chociaż ramka mi nie leży i napis mogłeś sobie odpuścić. 9=/10
Twoje sygny nie tętnią życiem. np ten kamuflaż nie wzbudza we mnie żadnych uczuć. Nawet radości z oglądania. Te sygny z CODa sa tak monotonne i głupie że mi ich szkoda. 2 kolory i to tak wykontrastowane okropnie.
Moderson. Na środku posta pisze " Stock link " i kliknij w napis " link " i będziesz miał stocka.
Kuba jak zobaczyłem stocka to doszedłem do wniosku że ty dodałeś tylko ramkę i napis. Żadna wersja nie jest ładna pracuj, pracuj i jeszcze raz pracuj ;) Co do sygnatury kolegi Radka powiem Ci, że mi się podoba. Może nie jest zrobione dużo ale wpada mi w oko. Praca Modersona jest bardzo ładna. Nie ma niczego za dużo i niczego nie brakuje. Ciekawa kolorystyka i nie mam do czego się przyczepić.
czyli tak:
k_kuba - 2/6
Radek11 - 4/6
Moderson - 6/6
PSN: benek8
Origin: benek8
Moderson - przesadziłeś troszkę z efektami wg. mnie i kolorystyka taka sobie, "sraczkowata". :p 3/6
Moderson - średnia. Wszystko jest takie zbyt... Rozmazane. Nie podoba mi się taka ciapa. 4+
DEEW - S S I E. 1
k_kuba - v3 najbrzydsza, v2 najfajniejsza. Ale to i tak nie wystarczy. 3
Radek - zbyt wyostrzone. Ale kolorystyka świetna. 4
Ja powiem tak. Zauroczyła mnie. Sygna oczywiście. :P Postarałeś się. :P 5/5
V2 troche taka pusta..ale lepsza od poprzedniej wersji...daje 5 =
a wy oceniajcie moją :P :D
Radek - jak dla mnie średnie takie, na jeża. Kontrast jest zdecydowanie za słaby. I paski zbyt podobne do siebie. Napis mi się też niezbyt podoba. Dam ci 4= na zachętę.
illusion - V1 zdecydowanie lepsza. Jednak jak dla mnie, to wszystko to jest po prostu przeciętne, jak na ciebie oczywiście. Potrafisz lepiej. Odsłonięta ręka laski wygląda na źle wyciętą, jak się dobrze przyjrzysz, to sam zobaczysz ciemną kreskę między ręką, a tłem. V2 jest zbyt rozjaśniona, a V1 - zbyt przyciemniona. Powinieneś światło skupić na jednym-dwóch punktach (w tym wypadku mocniej na twarz, słabiej na rękę). C4D w V1 jest zbyt mało wygumkowane. Pokombinowałbym z nim bardziej i dał przede wszystkim B&W na warstwę z C4D. Nie mam więcej zastrzeżeń. 3+
Tym razem jest jeszcze mocniej odcięta od tła, niż teraz. Bez oceny.
O to mi chodziło, ma się wyróżniać. Jednak na monitorze co ma więcej kolorów, lepiej wygląda niż na słabszym.
daje 4+..troszeczkę przesadziłeś z wozem..jest oczojebny / razi po oczach